Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem z toho moc nadšený nebyl, spíš zklamaný, že Futurama nenaplnila moje velká očekávání. Ale když jsem se na to podíval podruhé, moje hodnocení stouplo. Přece jenom sem si všiml více fórků a narážek plus docela dojemné linie kolem Larse. Pokud jste byli poprvé naštvaní, třeba se vám to bude podruhů líbit také více. - "You, read the code or I'll shoot this guy! - "Who the hell is he?" - "I'm Scruffy... the janitor." "Hang on, Scruffy!" nebo - "I can wire anything directly into anything! I am the Professor!" ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tenhle "celovečerák" na mě působil dojmem, že je snad horší než kterýkoli z předchozích dílů seriálu - což je samozřejmě špatně, žeano. Koukat se na to dalo, ale těch srand bylo vážně pomálu a v delší stopáži se rozbředly jak Zoidbie bez krunýře na pražskym sněhu. No nic, snad ty další chystané části dopadnou líp (a pokud ne, tak za budoucí "šestou řadu" teda asi moc nedík). ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Všichni máte padáka. Svatý bonga z Konga. První celovečerák Futuramy už není to, co bývaly jednotlivé díly, které především díky krátké délky neustále bavili. Rozjezd vypadal slibně a šlo vidět, jak jsou tvůrci odhodlaní ale po polovině se to začalo táhnout a místy přestávalo bavit. Opět několik zparodovaných filmů ale celkově v rámci průměru... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se říká pořádné hrátky s časem. Matt Groening a celá parta okolo "Futuramy" natočila první celovečerní film, který má všechno, co by měl příběh s Fryem a dalšími mít. Není to pravda až tak třeskutě vtipné, ale jako parodie na sci-fi to funguje dokonale. Skvěle jsem se bavil, po druhém zhlédnutí možná ještě o něco víc. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Moc obdivuji hráče se slovy, co bez zbytečných průtahů vysmrknou epesní komentář, v němž všechna slova začínají na jedno (a pozor, stále to samé!) písmeno. Tedy - hrát s nimi ,,město, moře, zvíře, kuře, stavení" bych vážně nechtěl. Autisté rules. V rámci sebezdokonalování však podobnou čelinž také prubnu. Bender boří bozemskou bekonomiku. Ba bakonec bymrdá b(i) b(s) baháči! Boproti beriálu be bo bale bost báhne. Bako bemr bilovníka bakystrajtek bez biltru. Tak. Zíráte, buráci, co? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)
  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)

Reklama

Reklama