Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Moc obdivuji hráče se slovy, co bez zbytečných průtahů vysmrknou epesní komentář, v němž všechna slova začínají na jedno (a pozor, stále to samé!) písmeno. Tedy - hrát s nimi ,,město, moře, zvíře, kuře, stavení" bych vážně nechtěl. Autisté rules. V rámci sebezdokonalování však podobnou čelinž také prubnu. Bender boří bozemskou bekonomiku. Ba bakonec bymrdá b(i) b(s) baháči! Boproti beriálu be bo bale bost báhne. Bako bemr bilovníka bakystrajtek bez biltru. Tak. Zíráte, buráci, co? ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Odhalte tajemství receptu KFC... A jen tak mimochodem se pobavte u znovuzrozené Futuramy. Pokud byste snad měli obavy, že po dobu jejího zrušení tvůrci vyměkli, tak již prolog mířený do řad Foxu vás přesvědčí o tom, jak se věci mají. Nová Futurama je jako ta stará v pozdějších sériích. Tedy výtečná, ale již ne na vrcholu sil. Zčásti je na vině koncept a také to, že je zde silně přítomen syndrom "musí se ukázat všechny oblíbené postavy". Jak známo po čtyřech snímcích to půjde jako samostatná sezóna čili na výsledku je určitá míra epizodičnosti jasně patrná. Z jednoduchého důvodu; tady je totiž děj a ne jen jeho náhražka. Tedy žádný laciný slet jednotlivých zrecyklovaných gagů... Většinou. I časové paradoxy, o které dějově jde, se tvůrcům povedly, mají svou logiku i pointu. (staro)Nová Futurama tedy nezklamala, pobavila a nasadila laťku kvality zbývajícímu triu filmů dostatečně vysoko, byť nutno dodat, že ne nepřekonatelně. Zvážnění a vlastně docela seriózní děj jí až překvapivě sluší. Výsledný verdikt vám ostatně profesor Farnsworth vyřkne hned v úvodu "Good news, everyone!" ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Návrat pro někoho takřka legendy se dle mého nejspíš nekoná, ale jako snaha autorů obnovit tento, dle mého povedený seriál, i když kam se hrabou Simpsnovic rodina, je opravdu sympatická. Nemůžu se zbavit dojmu, že sleduju jen poněkud prodlouženou epizodu. Teď už jen zbývá doufat, že Futuramu obnoví a řada fanoušků zamáčkne slzu. Samotný nápad v tomto díle rozhodně je, i když je dost nelogický, ale to se tady neřeší. Hlavní je zábava a ta rozhodně k Futuramě patří. Bender, hlavní a moje nejoblíbenější postava zde dostává hlavní slovo i když je většinu času zaspamovaný. Nevadí, jsem rád, že se po dlouhé době vrací na střed dění, přestože tak nechlastá a nekouří jako dříve. Alespoň je vidět, že autoři jdou s dobou a snaží se překvapit a potěšit nejen fanouška co možná nejzářivějším příkladem. Těšil jsem se na tento film a dostal jsem tolik kolik jsem chtěl teď jen doufám, že takových dílů bude více v budoucnu. --- Ti vypatlaní kreténi, kteří nás zrušili, byli sami vyhozeni za neschopnost! A nejen vyhozeni! Taky zmláceni! A pořádně! Vlastně většina z nich svým zraněním podlehla. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Sice se ve filmu naráží na aktuální témata, ale už to nemá nic společného s původním posláním zásilkové společnosti Planet Express. Několikanásobné cestování časem a množení se postav mi přišlo hodně zmatené a hlavně překombinované, i když na závěr se hodně vysvětlí a nakonec to do sebe i docela zapadá, takže nějaká forma se přece jen objeví. Některé pasáže byly možná trochu zbytečné (velryba), ale na druhou stranu oceňuji některé narážky a poněkud svérázná vysvětlení (Kterak George k prezidentství přišel). A hlavní záporáci (nudisti), ti byli tedy ultraodporní. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Futurama, v hlavní roli s Benderem, je zpět! Všichni se na to budete dívat a názor si uděláte sami, takže to shrnu. Plusy: B/F/ox, nudisti na nuda planetě. Dr. Zoidberg, The Scammers, Al Gore, Bender. Mínusy: Nekonečný vztah-nevztah Leely a Frye, pasáže s narvalem, cestování v čase a s tím spojených twistů bylo opravdu až příliš zatímco nepřekonatelného Dr. Zoidberga tam je strašně málo :-( ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama