Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědav, jestli odsouzenou dvojku vydržím. Kupodivu ano. Opět nenáročná zábava určená pouze do televize. Neopakuje se téma hodinových manželů, s touto prací už chlapi skončili. Název Manžel na hodinu má svůj význam v minulosti postavy Bolka Polívky. A problémy, které tady Bolek řešil, nebyly až tak špatné. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

zbytočný film!! podivuhodné nasilu vykonané lepenie nezmyselnej pointy z veľmi plytkým humorom. Miestami som sa pousmial a iba raz skoro zasmial. Hodinový manžel bol oproti tomuto pokračovanie daľeko lepší. Bohužial mne osobne sa to nepáčilo a čím dlhšie som film pozeral tým viac sa v atmosfére príbehu kumulovala trápnosť. Každý film má však aj svojich fanúšikov a tento typ filmu si nájde fanúšikov v radoch tých, ktorí do kina idú raz za rok na českú komédiu. ()

Reklama

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Mám tradičně přesně opačný názor,než většina Art-uživatelů na ČSFD.Dvojka je oproti jedničce o parník lepší.Ubylo přiteplených záběrů na herce v odpudivých plavkách,i díky účasti akvabel,přibylo úsměvných scén(opět navzdory většiny uživatelů) a hlavně děj se tentokrát točí okolo postavy Bolka Polívky,což celý film jednoznačně posouvá dopředu.Bolek je prostě king.Naštěstí ho pan Svoboda taky nesvléknul do plavek.Sorry Bolku..Četl jsem tu i názory na vizáž ZuzanyNorisové.A co..Genetika+mateřství udělá své.To neznamená,že když přibere nějaké kilo,tak bude sedět doma na prdeli,za zataženými závěsy.David Novotný taky vypadá jako vorvaň kříženej se Shrekem a jakej je to borec. ()

tomashinka 

všechny recenze uživatele

Staré moudré přísloví říká, že v nejlepším se má přestat. Hodinový manžel byl to nejlepší a Manžel na hodinu už vzniknout neměl. Pokračování navazující na právem úspěšnou první oddechovku, která sice nebyla nějakým převratným dílem, ale měla nápad, vtip a hlavně nějaký děj. Autorům se sice podařilo navázat a pokračovat tam kde jednička skončila, ale tak nemastným, neslaným a nudným způsobem, že jediné na co se dá ve filmu koukat jsou holky v plavkách a Zdena Studénková. Děj jsem manželce odvyprávěl během jedné minuty a to ostatní, čím je film násilně naplněn jsou už jen plky, skákání od jednoho k druhému přes třetího, pokusy o vtípky slabé jako urologický čaj a divný konec. Vadil mi i vzhled řady herců - Bolek Polívka, Zuzana Norisová, David Novotný by si měli uvědomit, že jsou herci, dívají se na ně statisíce lidí a měli by podle toho vypadat. Vadili mi jehovisté, kteří se ve filmu nevím proč objevovali - naprosto zbytečně a trapně. Na druhou stranu musím ocenit myslím hodně dobrou kameru - Nymburk není žádné extra krásné město, ale v Hodinovém manželovi a jeho pokračování díky dobré kameře má kouzlo a šmrnc. Na film jsem se podíval, párkrát se pousmál, ale vydržel jsem to jen kvůli holkám v plavkách. Nymburk znám jako své boty, v nymburském bazénu jsem se učil plavat (a za těch 30 let se tam vůbec nic nezměnilo) ale ani to mě neobměkčí. Dnes za jedna. ()

Adelka123 

všechny recenze uživatele

Z jedničky jsem byla nadšená, tak jsem se těšila na dvojku... Ale toto je pro mě absolutní zklamání... Vtipné to prakticky nebylo, děj taky vázl... U tohoto filmu by bylo lepší, kdyby nebyl... Jednu hvězdu dávám jenom z úcty k Polívkovi, Matáskovi, Novotnýmu a Norisový... Ale je to opravdu slabý film, který za návštěvu kina nestojí... Vy čtyři výše jmenovaní, prosím, příště pošlete režiséra s takovým brakem do háje... Děkuji ;-) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama