Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ano... furt je to sranda (akce skunk nebo "Mal Gibson" prostě pobaví), ale už je to jednou převařená polívka umocněná tím že sama sebe vykrádá... Pokud to někdo bere jako poctu a recyklace "the best of Dundee" tak budiž, ale jinak je to provařená hromada gagů doplněná o nějaké ty povedené novinky. Nic víc. Jen by mě zajímalo jak by se na film díval někdo kdo první dva filmy nezná... nevím totiž jestli za ten průměr u mě nemůže víc nostalgie a znalost právě těch dílů předchozích. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi divnej, když se koukám na zdejší hodnocení, ale mě se i trojka líbila. Není to tak povedené jako jednička a dvojka, ale i tak je to prima zábava. Nějaké momenty jsou sice nevýrazné ale těch výrazných je víc. A samozřejmě ta zábava je zde spíše kvůli strejdovi Jackoovi. Vlastně kvůli němu dávám takové hodnocení. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mike Dundee (Paul Hogan) je zpátky v civilizaci ... tentokráte v Los Angeles. Dundee se vydává na cestu soukromého očka, aby pomohl své ženě s pátráním po záhadné pašování cených obrazů z bývalé Jugoslávie... Ehm, Hoganovi asi docházejí dolary, tak je potřeba připomenout lidem kdo je to Krokodýl Dundee. Střet "primitiva" s civilizací vždycky zabírá (viz. Krokodýl Dundee 1 a 2 či Bohové musejí být šílení), tak jen změníme město (New York je pro béčka) a jedem... Pár scén vtipných, jako celek to ale moc nefunguje. Hvězdičky za nostalgické vzpomínky na první díly... ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hogan čakal pridlho, ale ak si odmyslím fakt, že je Dundee v 21. storočí viac stratený než na 5.Avenue, mi prišlo toto pokračovanie o krokodíli zub vydarenejšie než predchodca. Úvod s veľkým aligátorom je výborný predkrm, ktorému nechýba vtip ani napätie. Potom sa nám pripomenie stále krásna Suzzi, potatený Dundee Junior a miestna kultúra technicky vyspelých domorodcov. Ako náhle hlavné postavy opúšťajú rodnú Austráliu sa k slovu hlásia pašeráci, Hollywood, hromada vaty a Mike Tyson (?!) Zápletka už v minulom diely bola pre tohto dobrodruha kotvou a inak tomu nie je ani v LA. Filmu neprospieva ležérne tempo, aké síce v nahrávacom štúdiu pridá na pohybe, ale dianím až príliš kopíruje Policajta v Beverly Hills 3. Postupom času je tak zrejmé, že Paul Hogan bol skôr biznismen ako komik a jeho Dundee, na ktorom spravil kariéru, prešiel cieľom už na nástupišti. A tam to mal pre dobro všetkých aj zapichnúť. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, tak nízké hodnocení? Jako dítě jsem Krokodýla Dundeeho milovala. Teď už se mi toho sice kromě jeho jména moc nevybavuje, ale když jsem viděla toto pokračování, tak se mi to všechno pěkně připomnělo a u hodně scén jsem se opravdu upřímně zasmála. Sice to tak úplně na 4 hvězdičky nebylo, ale na 2 jak říká zdejší hodnocení taky určitě ne, takže jsem se rozhodla mu trochu přilepšit. :) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama