Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Odpustil bych bolavé klouby, obličej zvrásněný jak Mount Kosciuszko ve Sněžných horách či otupělé ostří obřího nože, avšak je-li otupělé ostří vtipu, pak není místo pro shovívavost. Wincer předložil vyplněný mustr klasického rodinného filmu, ovšem bez jakékoliv přidané hodnoty. Nenápadité, neoriginální, snad jsem i chvílemi čekal, že se ozve Axel Foley Theme od Harolda Faltermeyera. Ono taky co je to za dobrodružství, když Dundeemu hrozí, že ho spíš pokouše Tyson než krokodýl.. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem - a těžko lze uvěřit, že drsňák Mike Dundee zůstal i po letech civilizací nepolíbený téměř jako při své návštěvě New Yorku. Krokodýlí muž nám zkrátka zestárnul a jeho v pořadí třetí film už nemá zdaleka takový tah na branku jako dva předcházející. Žádný velký comeback - a nic, co by stálo za zapamatování … I tak jde o slušnou, i když jenom mírně nadprůměrnou zábavu, kterou není třeba zatracovat. Možná nejsem úplně objektivní, ale myslím, že trochu nostalgie si občas můžu dovolit - i když třeba ovlivní můj pohled na nepříliš úspěšné pokračování dvou mých oblíbených filmů. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nic nejde šroubovat do nekonečna a to se potvrdilo i Paulu Hoganovi. Člověk by čekal nějaký posun u této postavy, ale ta je stále debilní a stále nechápe prostředí velkoměsta. Dundee už zde není tím věhlasným bushmanem, ale idiotem z pravěku nebo odkud. Nevím, humor tohoto filmu mi přišel až trapný. Film jako takový je slabý a je jen důkazem toho, že v nejlepším se má přestat. Na druhou stranu. Když nic jiného v televizi neobjevíte, může to být docela dobré zadostiučinění a několik gagů celkem zafunguje. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hogan čakal pridlho, ale ak si odmyslím fakt, že je Dundee v 21. storočí viac stratený než na 5.Avenue, mi prišlo toto pokračovanie o krokodíli zub vydarenejšie než predchodca. Úvod s veľkým aligátorom je výborný predkrm, ktorému nechýba vtip ani napätie. Potom sa nám pripomenie stále krásna Suzzi, potatený Dundee Junior a miestna kultúra technicky vyspelých domorodcov. Ako náhle hlavné postavy opúšťajú rodnú Austráliu sa k slovu hlásia pašeráci, Hollywood, hromada vaty a Mike Tyson (?!) Zápletka už v minulom diely bola pre tohto dobrodruha kotvou a inak tomu nie je ani v LA. Filmu neprospieva ležérne tempo, aké síce v nahrávacom štúdiu pridá na pohybe, ale dianím až príliš kopíruje Policajta v Beverly Hills 3. Postupom času je tak zrejmé, že Paul Hogan bol skôr biznismen ako komik a jeho Dundee, na ktorom spravil kariéru, prešiel cieľom už na nástupišti. A tam to mal pre dobro všetkých aj zapichnúť. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Vcelku slusne zakonceni Dundeeho serie. Bohuzel je uz na hercich znat ta leta (Hoganovi bylo v te dobe 62), takze aby omladli sestavu, objevuje se tu uz filmovy syn Micka a Sue. Dej trosku trpi "losangeleskym syndromem", ktery je napr. znat u serialu "Joey" - jakmile tvurci uz nevi, co v pokracovani ozvlastnit, umisti dej do L.A. s tim, ze samo prostredi bude dostatecne lakave pro divaka. Vetsinou tomu tak neni a vysledek casto pusobi spis jako tlaceni na pilu a kyc. Treti "Dundee" balancuje tak na hrane. Jsou tu opet stare zname forky, ale tak nejak uz jednou videne. Skoda ze prijemna hudba, ktera me bavila v minulych dilech, je tu jen na zacatku a na konci (cili ve dvou "australskych" castech). Zapletka neni az tak spatna a lehce paroduje hollywoodskou trapnost neustalych pokracovani - coz film asi nechtene miri paradoxne sam na sebe. Nektere sceny jsou ale povedene - treba ta s anakondou nebo prepadenim na ulici jsou vylozene dundeeovsky "trademarkove" :) Mikeyho ucitelka ze skoly je taky vtipna postava. Ale treba pochybuju, ze si v dnesni dobe nekdo uvedomuje, kdo je Mike Tyson (ano, ten meditujici cernoch to je on :) Kazdopadne snaha byla, a celkove to cloveka nenudi. Jako oddechovka film funguje dobre. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama