Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Maq 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se vymyslet, co ještě by se z postavy Dundeeho dalo vytlouct. Hogan si tím lámal hlavu jistě ještě mnohem víc, ale šel na to špatně. Indianu Jonese můžeme eventuálně pouštět do dalších a dalších dobrodružství, jenže Dundee vlastně není dobrodruh, jen taková svérázná postavička z okraje civilizace. Dělat z něj akčního hrdinu je omyl. --- Můj návrh by byl právě opačný. Vytáhl bych plejádu legračních týpků z Walkabout Creeku víc do popředí a nechal bych je řešit nějakou lokální aféru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale co, tak dám filmu také trochu více bodů, než by si jiný snímek zasloužil. Jenže dvojka Hogan-Kozlowski funguje i v tomhle třetím, místy trochu křečovitém snímku. Tady mi stačí, že jsou zde pořád moje celkem oblíbené postavy, a díky tomu jsem se docela dobře bavil. Některé scény jsou zábavné, to se jim upřít nedá. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod proč jsou tu samý odpady. Dundee zestárl, dostal se do 21. století, ale pořád je zábavný (boj s ovladači, chytání skunka, přepadení, gay club), akční (závěrečná akce s pašeráky) i dobrodružný (krokodýl na začátku). Samozřejmě, už to není ono jak byla jednička nebo dvojka, ale pořád je to fajn podívaná. ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše gouryella: "naprosto nesmyslné oživování mýtu"... Třetí celovečerní film bylo podle mě chybou natáčet, nedosahuje totiž zdaleka kvalit druhého filmu natož prvního. To, co v prvním celovečerním filmu skvěle fungovalo zde působí už jako umělé nalepování a natahování originálního schématu z australského buše. Chyba lávky vážení snénáristé a pane režisére. Verdikt: 2* a 40 %. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

No, pán Hogan nám očividne zostarol a aj nápad vzkriesiť Dundeeho, hrdinu rokov osemdesiatych mi bol podozrivý už od začiatku. Keď si prečítate krajinu, ktorá tento film natáčala tak zistíte prečo. Áno vidíte správne, už sa do toho vpratali amíci s očividným cieľom vytrieskať zo starkého Dundeeho ešte nejaké zeleňučké papieriky. Ich cieľ je zrejmý, prostriedky k jeho naplneniu sú typické: ešte viac akcie, ešte viac zloduchov, ešte viac zápletok v deji. A presne to robí z nášho austrálskeho kamoša podpriemerný film. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama