Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše gouryella: "naprosto nesmyslné oživování mýtu"... Třetí celovečerní film bylo podle mě chybou natáčet, nedosahuje totiž zdaleka kvalit druhého filmu natož prvního. To, co v prvním celovečerním filmu skvěle fungovalo zde působí už jako umělé nalepování a natahování originálního schématu z australského buše. Chyba lávky vážení snénáristé a pane režisére. Verdikt: 2* a 40 %. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem - a těžko lze uvěřit, že drsňák Mike Dundee zůstal i po letech civilizací nepolíbený téměř jako při své návštěvě New Yorku. Krokodýlí muž nám zkrátka zestárnul a jeho v pořadí třetí film už nemá zdaleka takový tah na branku jako dva předcházející. Žádný velký comeback - a nic, co by stálo za zapamatování … I tak jde o slušnou, i když jenom mírně nadprůměrnou zábavu, kterou není třeba zatracovat. Možná nejsem úplně objektivní, ale myslím, že trochu nostalgie si občas můžu dovolit - i když třeba ovlivní můj pohled na nepříliš úspěšné pokračování dvou mých oblíbených filmů. ()

Reklama

Mangano 

všechny recenze uživatele

Z trojky Dundeeho sálá špatný (ano, existuje i dobrý) trapnohumor úplně stejně jako v předchozích dvou dílech, ale líbila se mi ze všech asi nejvíc. V podstatě se pořád jako obvykle jedná o typicky "trojkovou" koninu a v porovnání s celou sérií tak tím pádem žádný pohyb na křivce její kvality nenastává. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než dvojka, ale na jedničku to nemá. Lovec krokodýlů v Los Angeles, to nemůže dopadnout dobře, jako tomu bylo ve scéně se skunkem či s likvidováním anakondy v zábavním parku. Nechybí ani opětovné nevědomky Dundeeho ohledně známých osobností, jako tomu jsou tentokrát Mel Gibson, Tom Cruise a Pablo Piccaso. Dalšími skvělými scénami byly ta s mačkáním semaforu, návštěvou gay clubu, jak se báli zemětřesení v Los Angeles a hned ta počáteční, jak seděli na větvi stromu před krokodýlem, který je prohnal. Co se týče Lindy Kozlowski, tak ta z rajcovní vintage milfky vyrostla v rajcovní mature samici. [10225. hodnocení, 185. komentář, 45%] ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

No, pán Hogan nám očividne zostarol a aj nápad vzkriesiť Dundeeho, hrdinu rokov osemdesiatych mi bol podozrivý už od začiatku. Keď si prečítate krajinu, ktorá tento film natáčala tak zistíte prečo. Áno vidíte správne, už sa do toho vpratali amíci s očividným cieľom vytrieskať zo starkého Dundeeho ešte nejaké zeleňučké papieriky. Ich cieľ je zrejmý, prostriedky k jeho naplneniu sú typické: ešte viac akcie, ešte viac zloduchov, ešte viac zápletok v deji. A presne to robí z nášho austrálskeho kamoša podpriemerný film. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)
  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno