Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Byli sme na tom jako puberťáci v kině.Bavil sem se královsky.Po čase sem si uvědomil,že z toho Hogan udělal infantilní podívanou pro malé.Je to škoda,po těch letech se dalo určitě zapracovat na lepším scénáři.Co ale Paul posral nejvíc,je vynechání klasické Dundeeovské muziky,malé zapojení Lindy a hlavně to neměl dělat tak infantilní a neměl se tak zesměšňovat.Přišlo,že mezi ním a Lindou to vůbec nejiskří,jako by tam ani nechtěla hrát.Bylo takové moc umělé a ten šmrnc se vypařil někam do Bushe.Ale hlal bych,kdybych tvrdil že jsem se nebavil,jen míň,než bych si moc přál.Určitě veliké zklamání. 55%. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Proboha, jak tohle mohlo někoho napadnout?! Penzista Paul Hogan a jeho taktéž stárnoucí a půvab již postrádající partnerka Linda se vrátili, aby se dopustili zoufalého činu v podobě tohoto hrozného propadáku, čímž mj. zneuctili i první dva jinak dokonalé díly. Jestli někdy bude existovat ještě další díl, už by spíše jen připomínal Návrat oživlých mrtvol. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Už to není ono, bohužel. Ne, že bych se nabavil, to určitě ne. Jako komedie na odpoledne to rozhodně nemůže urazit, ale prvnímu ani druhému dílu to nesahá ani po kotníky. P. Hogen je pořád fajn. Mně už ze zvyku moc neberou pokračování o hrdinech, kdy je v dalších dílech doplňují jejich často dokonalé děti (viz Mumie apod.). Scéna s M. Tysonem dobrá!! ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než dvojka, ale na jedničku to nemá. Lovec krokodýlů v Los Angeles, to nemůže dopadnout dobře, jako tomu bylo ve scéně se skunkem či s likvidováním anakondy v zábavním parku. Nechybí ani opětovné nevědomky Dundeeho ohledně známých osobností, jako tomu jsou tentokrát Mel Gibson, Tom Cruise a Pablo Piccaso. Dalšími skvělými scénami byly ta s mačkáním semaforu, návštěvou gay clubu, jak se báli zemětřesení v Los Angeles a hned ta počáteční, jak seděli na větvi stromu před krokodýlem, který je prohnal. Co se týče Lindy Kozlowski, tak ta z rajcovní vintage milfky vyrostla v rajcovní mature samici. [10225. hodnocení, 185. komentář, 45%] ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Původní kouzlo je sice již nenávratně pryč a pokud není na place Mick Dundee aka Paul Hogan, tak se dá hovořit o nulaprocentním zážitku. Přítomnost australského zálesáka drží většinu filmu v zábavné poloze a kecal bych, kdybych nepřiznal mírný záchvat smíchu například u historky s Melem/Malem Gibsonem. Mickova interakce s Hollywoodem má svoje momenty, které Paul Hogan i do třetice s přehledem uhrává a dokonce si potýká i se ušišlaným Mikem Tysonem (alespoň si ze sebe umí vystřelit). 50% P.S. Podobně "tvrdého" komparzistu jen tak neuvidíte. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno