Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Byli sme na tom jako puberťáci v kině.Bavil sem se královsky.Po čase sem si uvědomil,že z toho Hogan udělal infantilní podívanou pro malé.Je to škoda,po těch letech se dalo určitě zapracovat na lepším scénáři.Co ale Paul posral nejvíc,je vynechání klasické Dundeeovské muziky,malé zapojení Lindy a hlavně to neměl dělat tak infantilní a neměl se tak zesměšňovat.Přišlo,že mezi ním a Lindou to vůbec nejiskří,jako by tam ani nechtěla hrát.Bylo takové moc umělé a ten šmrnc se vypařil někam do Bushe.Ale hlal bych,kdybych tvrdil že jsem se nebavil,jen míň,než bych si moc přál.Určitě veliké zklamání. 55%. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle filmu je fakt, že vznikl jako pokračování Krokodýla Dundeeho na kterého prostě nemá, jen těží z jeho popularity, stejně jako to dělá spusta jiných filmů a nepřináší mnoho nového. I tak je tu ale jeden nový prvek a to je junior a z toho plyne i dost vtipných scén u kterých jsem se dobře bavil. ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, tak nízké hodnocení? Jako dítě jsem Krokodýla Dundeeho milovala. Teď už se mi toho sice kromě jeho jména moc nevybavuje, ale když jsem viděla toto pokračování, tak se mi to všechno pěkně připomnělo a u hodně scén jsem se opravdu upřímně zasmála. Sice to tak úplně na 4 hvězdičky nebylo, ale na 2 jak říká zdejší hodnocení taky určitě ne, takže jsem se rozhodla mu trochu přilepšit. :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ježiš, čo si doteraz žil v jaskyni?“ – „Odkiaľ to vieš?“ Smutný pohľad. Prvý KROKODÍL DUNDEE bol príjemný austrálskym spestrením. Dej nebol nič moc, ale pohodová atmosféra, austrálsky imidž a skvelý Paul Hogan, ho vyšvihli medzi klasiku 80. rokov. Už druhý diel bol výrazne zadýchanejší, ale určité nostalgické čaro nebolo možné uprieť ani jemu. Bohužiaľ, úplne zbytočný tretí diel je nielen mizerne napísaný, mdlo zrežírovaný a zle zahratý, ale tiež tragický. Tragický kvôli starému Paulovi Hoganovi, ktorý sa nikdy nedokázal presekať cez prekliatie hviezdy jednej úlohy a keď mu výlety do iných žánrov nevyšli (radšej sem ani tie tragédie nebudem vypisovať), nezostávalo mu nič iné, len sa vrátiť k svojej najslávnejšej úlohe. Lenže v roku 2001 už bolo neskoro, bola úplne iná doba, robili sa úplne iné filmy a aj publikum bolo úplne iné. Pár starých fanúšikov jednotky a dvojky na trojku zavítalo do kina, ale inak v nich Paul Hogan pôsobil ako dinosaurus, ktorý nevie, čo robí, tvári sa zmätene, robí na pľaci chaos a dúfa, že to "nejako" dopadne. Scenár je otrasne nevtipný; až mi pripadalo trápne pozerať sa, čo si tvorcovia predstavujú pod pojmom „humor“ (a to ma rozosmeje všeličo). Humor je najdôležitejšia vec filmu – a už tá totálne zlyháva. Všetko ostatné (dialógy, akčné scény) nemá ani zmysel komentovať. Dá sa za plus trojky pokladať fakt, že to nie je hnoj, ale "len" zúfalá nuda? ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hogan čakal pridlho, ale ak si odmyslím fakt, že je Dundee v 21. storočí viac stratený než na 5.Avenue, mi prišlo toto pokračovanie o krokodíli zub vydarenejšie než predchodca. Úvod s veľkým aligátorom je výborný predkrm, ktorému nechýba vtip ani napätie. Potom sa nám pripomenie stále krásna Suzzi, potatený Dundee Junior a miestna kultúra technicky vyspelých domorodcov. Ako náhle hlavné postavy opúšťajú rodnú Austráliu sa k slovu hlásia pašeráci, Hollywood, hromada vaty a Mike Tyson (?!) Zápletka už v minulom diely bola pre tohto dobrodruha kotvou a inak tomu nie je ani v LA. Filmu neprospieva ležérne tempo, aké síce v nahrávacom štúdiu pridá na pohybe, ale dianím až príliš kopíruje Policajta v Beverly Hills 3. Postupom času je tak zrejmé, že Paul Hogan bol skôr biznismen ako komik a jeho Dundee, na ktorom spravil kariéru, prešiel cieľom už na nástupišti. A tam to mal pre dobro všetkých aj zapichnúť. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama