Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Hoši australští jsou pořád ranaři a ti kreténi v Los Angeles jsou jako vždy bezbraní. Né, teď vážně. Třetí díl už nemá vůbec kouzlo toho pravého australského dobrodružství, jaké bylo možno vidět v předchozích dílech. Je to pouze degradace kvalitní značky na rodinnou komedii s dějem tak dementním, až to bolí. Nicméně jedna hvězda je za nesmrtelného Paula Hogana a Lindu, a ta druhá za místami dobrý humor, který mi přišel trefný a skutečně srandovní. Jinak je to ale film, který kdyby nevznikl, nic se nestane. Dal bych i tři hvězdy, ale oproti těm minulým dílům je to prostě minimálně o dva stupně horší. 49%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21,15miliónaTržby USA $25,635,682Tržby Celosvetovo $39,438,674║ Dosť neskoro sa zobudili s týmto pokračovaným a vznikol z toho už len výkrik do tmy, strašne slabý odvar oproti prvým dvom predchodcom. Začal som to pozerat ale 3x ale any raz som to nedokázal dopozerať. /30%/ ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Nuž čo, Krokodýl Dundee do toho nášho 21. storočia nepatrí a rozhodne ani do amerického veľkomesta, aj keby to malo byť mesto anjelov. Je to relikt zašlých časov a austrálsky národný symbol, ako napríklad vtákopysk, koala, kengura a Ayers Rock. Čo si určite nezaslúžil, je dehonestácia v tomto filme. Isteže, konfrontácia dvoch rozdielnych svetov je vďačná téma filmárov, taký malý Indián v meste, návštevníci z francúzskeho stredoveku, zbláznení bohovia z Juhoafrickej republiky mali niečo do seba. Musia to byť však funkčné vtipy a nie typu ako chodí Nemec. Nuž čo, Hogan, Hogan, vy ste ma nepotešil, ani ja Vás nepoteším, je to za jednú hviezdičku, z nostalgie a súcitu, čo ti tí parchanti spravili. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Začátek snímku je velice pěkný a vtipný. Kdy v rezervaci Dundee s partákem uvíznou na sromě ,protože je honí krokodýl a jakýsi domorodec se jim směje. Jenže pak kdy se to odehrává ve filmovém studiu je to už spíše nudné a až příliš předvidatelné. Začíná to postrádat onu lehkost a vtip. U mě tak za 50%. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Komerční záležitost stejně jako druhý díl. Vše čim vynikal první díl, tento postrádá. Celým filmem se táhne vůně peněz, které za to dostali a také nuda. Nedoporučuji tento film proto, že jsem na něho slyšela záporné recenze snad všude. Je mi líto, že to takhle skončilo, ale nedá se nic dělat, život jde dál.... :) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama