Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Vcelku slusne zakonceni Dundeeho serie. Bohuzel je uz na hercich znat ta leta (Hoganovi bylo v te dobe 62), takze aby omladli sestavu, objevuje se tu uz filmovy syn Micka a Sue. Dej trosku trpi "losangeleskym syndromem", ktery je napr. znat u serialu "Joey" - jakmile tvurci uz nevi, co v pokracovani ozvlastnit, umisti dej do L.A. s tim, ze samo prostredi bude dostatecne lakave pro divaka. Vetsinou tomu tak neni a vysledek casto pusobi spis jako tlaceni na pilu a kyc. Treti "Dundee" balancuje tak na hrane. Jsou tu opet stare zname forky, ale tak nejak uz jednou videne. Skoda ze prijemna hudba, ktera me bavila v minulych dilech, je tu jen na zacatku a na konci (cili ve dvou "australskych" castech). Zapletka neni az tak spatna a lehce paroduje hollywoodskou trapnost neustalych pokracovani - coz film asi nechtene miri paradoxne sam na sebe. Nektere sceny jsou ale povedene - treba ta s anakondou nebo prepadenim na ulici jsou vylozene dundeeovsky "trademarkove" :) Mikeyho ucitelka ze skoly je taky vtipna postava. Ale treba pochybuju, ze si v dnesni dobe nekdo uvedomuje, kdo je Mike Tyson (ano, ten meditujici cernoch to je on :) Kazdopadne snaha byla, a celkove to cloveka nenudi. Jako oddechovka film funguje dobre. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděl před dávnými lety v multikině Galaxii, poprvé jsem na vlastní uši vyzkoušel Dolby Surround zvuk a vlastně poprvé jsem i v něčem takovém jako je multikino (vysílají několik filmů najednou! úžasné!) byl. Film možná není zase taková bomba, ale já se při něm výborně bavil. Vtipných scén je tu požehnaně a Dundee v L.A. funguje i jako takové symbolické rozloučení Paula Hogana se stříbrným plátnem. ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle filmu je fakt, že vznikl jako pokračování Krokodýla Dundeeho na kterého prostě nemá, jen těží z jeho popularity, stejně jako to dělá spusta jiných filmů a nepřináší mnoho nového. I tak je tu ale jeden nový prvek a to je junior a z toho plyne i dost vtipných scén u kterých jsem se dobře bavil. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Druhým dílem to snad mělo vše končit, ale producenti chtěli z bushmanského tématu ještě něco vytěžit, což se jim snad i podařilo, ale divácky přitažlivý už tento vcelku trapný paskvil rozhodně není. Je mi to líto právě pro ty dva předchozí díly, které měly vysokou úroveň. Zde už se jen omílají staré věci dokola a snaha o další vtipné scény s nezkušeným domorodcem ve velkoměstě už jaksi nefunguje. Mike už je zkrátka příliš dlouho ve spojení s tímto moderním světem, než abychom ještě uvěřili, že je z něj celý paf. Zápletka také nic moc, herecké výkony slabší. Celé se to zkrátka nepovedlo. 50% ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se vymyslet, co ještě by se z postavy Dundeeho dalo vytlouct. Hogan si tím lámal hlavu jistě ještě mnohem víc, ale šel na to špatně. Indianu Jonese můžeme eventuálně pouštět do dalších a dalších dobrodružství, jenže Dundee vlastně není dobrodruh, jen taková svérázná postavička z okraje civilizace. Dělat z něj akčního hrdinu je omyl. --- Můj návrh by byl právě opačný. Vytáhl bych plejádu legračních týpků z Walkabout Creeku víc do popředí a nechal bych je řešit nějakou lokální aféru. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama