Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jícnu vulkánu hory Ararat dříme už miliony let strašlivé nebezpečí. Dvě expedice, které se pohybují v přilehlých lesích, o tom zatím nemají ani tušení. První, vědecká, pátá po ztracených a artefaktech a ta druhá, vojenská, se snaží na úpatí hory nalézt základnu teroristů. Brzy se ale plány obou týmů zúží na jediný, velmi jednoduchý cíl - přižití. V sopce se totiž právě probudila nejstrašnější pravěká monstra - pterodaktylové, kteří mají po vydatném spánku obrovský hlad. Přeživší členové expedice záhy zjistí, že ve hře nejsou jen jejich životy, ale také osud celého lidstva! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Strašlivě zábavná monstr srágora. Hned z úvodu na diváka vypálí těžkej kalibr s Turecko-Arménskou hranicí, která je nápadně podobná české dědině a od té doby už to jede. Korunu tomu nasadí ultra macho Coolio, kterej je drsnej až nejdrsnější (jeho herectví spočívá v různém tvarování škvíry mezi očima), ale po setkání s dcerou drsňáka Bradburyho roztaje. Triky mi hodně pripomínaly Souboj Titánů (samozřejmě ten starý). Jinak strašně moc dialogů fakt bolelo, naštěstí po chvíli byla vždycky nějaká ultimátně nablblá scéna. Logika tady dostala strašlivě naprdel a tak se ani Lester neobtěžoval s vysvětlením odkud se ti ptáci vzali. Možná odtušil, že to je stejně fuk. Ten film je klasa a je těžkou konkurencí mých oblíbenců ještěru s Lorenzem. Pro každého fajnšmekra povinost. ()

Kusko.t2 odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina toho najhrubšieho zrna. Ten, kto tento film mal na svedomí, musel byť asi Zombie s nejakým poriadne časom spráchniveným mozgom. A v tomto „mozgu“ (respektíve vzduchoprázdne) sa jedného dňa zrodila myšlienka ako minúť pár doláčov. Nanešťastie sa minuli na film. No a to bola už posledná myšlienka, ktorú dokázal vyprodukovať tento už aj tak určite preťažený mozog. Tento Pterodaktyl je strašná, ale strašná hovadina s hovadským príbehom, trápnymi dialógmi, zlou grafikou, všade prítomnou nelogickosťou a s poľutovania hodným „herectvom“. Pterodaktyl si rozhodne môže podať ruku (resp. dráp) napr. s filmom Marabunta (Legion of Fire: Killer Ants!). Tieto 2 „skvosty“ sa pekne usadili až na samom dne filmovej tvorby - horšie to už byť nemôže. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Cíleně a vědomě jsem šla do tohoto céčkového hororu neb jsem na něj dostala doporučení, že se od srdce zasměji. Přiznám se, že smích v těchto dnech potřebuji opravdu jako sůl ... jako celý žejdlík soli! No ale moc jsem se nenasmála, párkrát jsem sebou lehce cukla a tím to skončilo. Spíš to bylo velmi nekvalitně natočeno, nebylo ani poznat jak se náhlá existence stran vyhynulých prehistorických ptáků probudila k životu a výběr studentů paleontologie na výpravě za dobrodružstvím, mě doslova odrovnával svou přihlouplostí. Hlavně se tam blýskl náš svalovec Jákl. Zahrál si tam teda brutálně drsného padoucha. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Úžasný scenár, bravúrne špeciálne efekty, dialógy ktoré chytia za srdce a herci pre ktorích by bolo ocenenie Oskarmi urážkou. Nehovoriac o autenticite prostredia, ktorá je totožná z miestom, ktoré má predstavovať. Či vlastne upss... Pterodaktyl môže bez hanby stáť vedľa http://www.csfd.cz/film/240892-tyranosaurus-rex/ tohto http://www.csfd.cz/film/241321-jurske-komando/ tohto http://www.csfd.cz/film/43146-lovci-dinosauru/, či dokonca tohto http://www.csfd.cz/film/222324-raptor-island-jesteri-utoci/ PS: vydržal som sledovat asi len 10 minút. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se nebavila u nějakýho filmu podobnýho ražení jako u tohodle :-D. Ať už jsou to "gore" scény kdy pterodaktylové vraždí lidi, nebo totální nesmyslnost celýho scénáře. Nebo Turecko zasazený do naší krásné české krajiny.. to byl asi první hlod, kdymi bylo jasný že koukáme na unikátni perlu :-D. Případně popíjení neperlivé Dobré vody. A nesmím zapomenout na vojáky armády USA se svym supermegahyper raketometem co střílí ovce a českýma kanadama vz.60 :-D. Nemluvě o naprosto humorné přestřelce mezi vojákama a těma povstalcema nebo co to vlastně bylo. V tomhle filmu je prostě všechno špatně, ale měřítko zábavnosti má obrovský :-)). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní hrdina filmu pije "Dobrou vodu" a dívá se na automapu ČR (přitom se nachází v Turecku). (Shr1nK)
  • V turecké vesnici jde vidět plakát české spořitelny. (Shr1nK)
  • Film se natáčel v Milíně na Příbramsku. (Yardak)

Reklama

Reklama