Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechová komedie u které jsem se několikrát zasmál. Dá se říct, že mi film i zvedl náladu. Příjemné herecké obsazení. Skvělé téma. Takže vřele film doporučuji. Mám jen jedinou malou výtku a to, že z krásné blondýnky nakonec udělali tmavovlásku. Z atraktivní holky tak udělali průměrnou :-( ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Omylom som to videla v cestine, tj cely ten americko-anglicky konflikt mi usiel a hlasy predpokladam zneli este protivnejsie nez v originale. Co sa deja tyka, nula bodov. Pozrite si radsej Chris Tucker musi zomriet alebo take nieco... A herci - Roberts je kocka takym tym popikovym sposobom, nezaujala. Fajn bola Kimberley Nixon. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Wild child je typickým příkladem podobných teen komedií. První půlka je naprosto nesnesitelná, ale během proměny hlavní hrdinky (která je mimochodem neteří Julie Roberts a taky důvodem, proč hodnocení není ještě o jeden stupeň níže) už se na to dá dívat. Navíc celkem příjemný soundtrack zachraňuje film ode dna. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Skvělý film pro teenagery věkem i duší :) I když už jsem pár let za hranicí puberty, pořád mě tenhle film víc než baví. Chtěla bych se někdy vrátit do doby, kdy mi bylo 16, všechno bylo takové jednodušší, jako tady. I když se tu objeví problémy (škola, kluk, boj s autoritami, se ztrátou rodiče), všechno se snadněji vyřeší, než když je člověk dospělý. Líbí se mi konfrontace Americky a Velké Británie s tím, že Amerika z toho vyleze jako poražený :D "At least they speak American." Co to o těch Američanech vypovídá. Ale zpět. Výborný soundtrack je třešnička na dortu.A Emma Roberts mě tu přesvědčila, že má šanci stát se přinejlepším tak dobrou a slavnou herečkou jako její teta (pro mě možná i lepší, protože jsem Julii nikdy moc nemusela). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mě sedla. Film příjemně ubíhá a každou chvíli se člověk zasměje. Dobrá scéna je například ta, kde Emma zasekne kazetu do učitelčina autorádia a potom její učitelka projíždí kolem autobusu s ohlušující metalovou písničkou, která nejde vypnout :D Právě tady jsem prvně viděl Emmu Roberts a hned jsem jí zařadil mezi mé oblíbené herečky. Její blonďaté vlasy jí moc slušely. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Pri vybaľovaní má Poppy (Emma Roberts) v kufri minerálnu vodu S. Pellegrino. Túto minerálku obľubuje napríklad aj herec a spevák Jared Leto. (metal.storm)
  • V scéne, keď dievčatá trénujú lakros, Poppy sa ušpiní od blata. V ďalšej scéne je však toho blata viac a má iný tvar. Je to ešte skôr ako sa začne očisťovať, takže by si ho sama nemohla rozpatlať po tvári ešte viac. (martin1m2)
  • Keď pani Kinsleyová spovedá po príchode Poppy v aute, karhá ju prostredníkom ľavej ruky. Hneď v ďalšom zábere však na Poppy mieri rukou pravou. (martin1m2)

Reklama

Reklama