Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechová komedie u které jsem se několikrát zasmál. Dá se říct, že mi film i zvedl náladu. Příjemné herecké obsazení. Skvělé téma. Takže vřele film doporučuji. Mám jen jedinou malou výtku a to, že z krásné blondýnky nakonec udělali tmavovlásku. Z atraktivní holky tak udělali průměrnou :-( ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nad tímhle filmem jsem dlouhou dobu váhal a to i přestože tam hraje Emma Roberts a sympaťák Nick Frost. Nick k mému zklamání dostal jen malé, ale dost vtipné cameo. Škoda, že tak vtipný nebyl celý film, který často sklouzával k trapnosti. Scénář na bázi osvědčené šablony, kdy se z mrchy stává klaďaska + nějaká ta love story + zaškobrtnutí těsně před koncem a následné usmiřování. Šablona tedy viděná snad 100x a šablona která neomrzí, ale Wild Child tuhle šablonu nezpracovává nijak zajímavě a jednoduše nebýt Emmy, asi bych to ani nedokoukal. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Další naprosto nenáročný film, kde zavčasu víte jak vše dopadne. Je jako přejetý přes kopírák od většiny amerických filmů tohoto typu, kde má internátní škola převychovat ‘divošku‘,ta se ovšem nedá a převychová školu. Ale tohle mě baví! Je to parádní odreágovačka. +hezké holky, samozřejmě i kluk, nadprůměrný soundtrack, uspokojivé množství zábavy, - jasný konec, absurdní situace. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zábavná jízda nejenom pro -náctileté o tom, kterak jednu rozmazlenou bohatou dívku Poppy ( Emma Roberts) pošle její táta do přísné dívčí internátní školy v Anglii a jak se po počátečních obtížích z ní...ale co, stručně a jasně: stokrát viděné a přece zase (alespoň pro mě) zábavné. Vděčné téma o napraveném jedinci a životních hodnotách funguje a tvůrci dokazují, že i dneska lze komedii pro mladé natočit vkusně. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 3 a 4 *.. Na jednu stranu klišé na každym rohu, ale když si vzpomenu, jak jsem se smál, když "služka" jela v autě za autobusem.. ;-) Navíc mi Emma Roberts připomíná S.M. Gellar zamlada, jsem hodně zvědavej na její další filmy. Díky lakrosovému finále ale dávam jen 3, to se tam absolutně nehodilo a kazilo dojem :-( ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • V scéne, keď dievčatá trénujú lakros, Poppy sa ušpiní od blata. V ďalšej scéne je však toho blata viac a má iný tvar. Je to ešte skôr ako sa začne očisťovať, takže by si ho sama nemohla rozpatlať po tvári ešte viac. (martin1m2)
  • Po tom, ako Kate a Poppy prinesú Poppin kufor, obe majú mokré vlasy. Potom dievčatá pripomenú Poppy, aby si obliekla školskú uniformu než zazvoní, obe majú stále mokré vlasy. Keď zazvoní, stále majú mokré vlasy. Ihneď v ďalšej scéne však majú obe dokonale suché vlasy a Poppy je až príliš upravená. (martin1m2)
  • Keď pani Kinsleyová spovedá po príchode Poppy v aute, karhá ju prostredníkom ľavej ruky. Hneď v ďalšom zábere však na Poppy mieri rukou pravou. (martin1m2)

Reklama

Reklama