Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

První lásky v New Yorku, prosluněném Manhattonu s maličkým Joshem Hutchersonem, který však coby malý přemoudřelý klučina s nohou přilepenou ke koloběžce nebyl ani zdaleka tak sympatický jako pozdější Jess. Jeho herecká partneka sice úplně nepostrádá jakési to dětské charisma, ale Anne Sophie-Robb to rozhodně není. Zdá se mi sice poněkud nespravedlivé srovnávat s Terabithiou, ale bohužel se mi tyto dva filmy nepovedlo oddělit. Proto jsem se příliš nebavila a stopáží se pronudila. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri kvalite, akú dosiahol tento film je naozaj vyzdvihnúť prácu tvorcov, pretože chýbal len malý krôčik, aby skončil niekde v kategórii trápnych detských regálov. Pohľad na prvú lásku očami desaťročného chlapca. Ok, ale ako ho spraviť pozerateľný aj pre dospelých? Pozrite si ho a uvidíte. A pritom je to také naivné a hlúpučké až je to milé a pohodové. Len sa treba preniesť cez prvých pár minút a nechať sa viesť vtipnými detskými postrehmi a názormi na svet a hlavne na lásku. 80%. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako film k ranní snídaně u televize je to opravdu milé, mladí herci sympatičtí a celý film se vede v duchu oddechové podívané. Pokud si však z těchto dětských patálií chcete odnést něco víc, máte smůlu. Nabídka je opravdu skromná, jeden chlapec, jedna dívka a dvě slova "miluji Tě", které by každé dítě ve filmu řeklo každému za trochu čokoládové zmrzliny:). Josh Hutcherson je však docela výrazný a až vyroste, mohl by být zajímavým hercem. ()

choze 

všechny recenze uživatele

I do braku pohroužený cynický videofil sjíždějící hlavně akčňáky a horory jako já si rád dá romantickou komedii, rodinný snímek nebo film pro děti. MALÝ MANHATTAN je všechno dohromady a ve výsledku je to roztomilá, svižně a vtipně natočená story, těžící hodně ze svého kouzla z atmosféry poněkud idealisticky vylíčeného New Yorku. Oba dětští představitelé, Josh Hutcherson (který si ve stejném roce zahrál hlavní roli ve zdařilé ZATHUŘE) a debutující Charlie Ray, odvedli příjemné výkony a konkrétně Joshovi bych si odvážil prorokovat zajímavou kariéru. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, co znám, kde hlavní roli maj děcka a nejsou to spratkové na zabití, ba naopak ten film utáhnou. Že je ten kluk budoucí Peeta Melkark z Hunger Games, to jsem poznal, ale byl jsem si omylem jistej, že ta holka je Karren Gillan. Nebyla a je škoda, že se od tý doby v ničem neobjevila. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Mladší Rosemary, která s Gabem (Josh Hutcherson) ušpiní zeď a schová se pod stůl, si zahrála dcera režiséra. (Fugas.cz)
  • Charlie Ray se v životě o žádnou roli ve filmu neucházela. K natáčení se dostala prostřednictvím inzerátu, který s novinách spatřila její teta a na casting ji přivedla. (Fugas.cz)
  • Charlie Ray v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama