Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaná komedie Lilo a Stitch je příběh malé dívky, která se setká s nejvíce hledaným mimozemšťanem v celé galaxii. Lilo je roztomilá dívka z Havaje, která adoptuje maličkého ošklivého pejska, kterého pojmenuje Stitch. Stitch by byl dokonalý domácí mazlíček, kdyby ovšem ve skutečnosti nebyl genetický experiment, který utekl z cizí planety a neztroskotal na Zemi. Svou láskou, vírou a neochvějnou vírou v "ohana" (havajské pojetí rodiny) pomůže Lilo Stitchovi otevřít srdce a dá mu něco, co mu nebylo dáno - schopnost mít starost o druhé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

kinej 

všechny recenze uživatele

Sympatický pokus Disney´s Studios reflektovat moderní dobu a oživit svou upadající tvorbu. Celý scénář konečně nepůsobí jako kdyby byl napsán 20 let před první klapkou. V Lilo a Stitch je jen jedna jediná písnička a tak zde není nic co by mě tahalo za uši a hlavně je film občas celkem vtipný. Díky žánru a humoru je film tak nějak na půli cesty mezi disneyovkou a lepšími seriály z Cartoon Network. Dokonalá animace a kresba je pak samozřejmostí. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Mali ste niekedy pocit pri pozeraní filmu, že keď ste sledovali stále ďalšiu a ďalšiu scénu, tak vám to prišlo nesmierne ale nesmierne povedomé a uvedomili ste si, že ste ten daný film už naozaj videli ( dojem, že ste to videli ste mali hlboko v hlave a stále vám to nedalo ) ?? To ma len tak napadlo. Inak sa Stitchovi ani nedivím, že sa v ich rodine tak zabýval, však kto by nechcel žiť na Hawaii. 80 %. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Lilo a Stitch je rozhodně podívaná, která neurazí ani dospělce. Výborná technická kvalita, pěkně "rostlý" animoavný holky se sexy macatejma stehnama, suprvtipnej mimozemšťan jménem Experiment 626 vyluzujcící prapodivné pazvuky a snažící se tvářit jako pes, hodně drsná holčika... plus desítky povedených žertíků a výtečně fungující gagy a frky. To jsou světlé stránky filmu, kterej by ve svých prvních třceti minutách s přehledem vydal na stoprocentní hodnocení. Ze začátku mě tenhle animáč opravdu chytil za pačesy a já sebou nechal dobrovolně třískat o zem. Padal jsem na hřbet smíchy a dokonce ukápla i ta slzice od řehtání. Jenže pak se projevila "nutnost" Disneyovské produkce: nacpat do příběhu maximum citového vydírání, přesně podle komerčně úspěšného vzorce "Zasměj se a Poplač si". Což mě jako diváka nebetyčně štve. Takže místo šílených eskapád uprchlého experimentu se začíná řešit rodinné pouto a velmi křehké vztahy. Zhruba od poloviny stopáže se dostanou ke slovu i infantilní žertíky a celá zábava šla (z mýho soukromýho pohledu) celkem do kopru. 65% ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí Jak vycvičit draka, který mě velmi zaujal, jsem hledal, co jeho režiséři natočili jiného. Hmm.. A je vidět, že už uměli i před osmi lety. Klasicky animovaná pohádka, která dokáže zaujmout nejen děti, hlavně díky až perverzně škodolibému Stitchovi a spoustě vtípků, které prcci zase nepochopí. Příjemné překvapení na večer. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Hawaiian Roller Coaster Ride ,2. Stuck on You ,3. Burning Love ,4. Suspicious Minds ,5. Heartbreak Hotel ,6. Devil in Disguise ,7. He Mele No Lilo ,8. Hound Dog ,9. Can't Help Falling In Love ,10. Stitch to the Rescue (score) ,11. You Can Never Belong ,12. I'm Lost (score), ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Pozadí ve filmu jsou namalovaná pomocí akvarelu. Naposledy tuto techniku Disney využilo u filmu Dumbo (1941). (HydraCZ)
  • I v tomto filmu se objevuje známý Easter Egg „A113“, nejčastěji spojovaný s filmy studia Pixar. Číslo se objeví jako SPZ na nákladním autě s cisternou v závěru filmu. (Wishkah)
  • V pokoji Nani visí plakát s Mulan, což je odkaz na předešlý film od Disneyho Legenda o Mulan (1998). (Mr.Critic)

Související novinky

Našla hraná verze Na vlásku Lociku?

Našla hraná verze Na vlásku Lociku?

13.08.2023

Studio Disney s hranými remaky svých ikonických pohádek v posledních letech nijak nezpomaluje, a kromě již oznámené Moany, Bambiho nebo Lilo & Stitche nás v budoucnu čeká také muzikál Na vlásku.… (více)

Hraný remake Jak vycvičit draka má obsazení

Hraný remake Jak vycvičit draka má obsazení

31.05.2023

Hraná adaptace animovaného hitu studia DreamWorks Animation Jak vycvičit draka konečně našla své lidské představitele. Oba herci pak údajně byli vybráni i proto, že by se mohli v sérii zdržet i na… (více)

Zemřel David Ogden Stiers z MASHe

Zemřel David Ogden Stiers z MASHe

04.03.2018

Major Charles Winchester III už není mezi námi. Jeho představitel David Ogden Stiers totiž ve věku 75 let zemřel ve svém domě v Oregonu. Stierse určitě znáte ze seriálu MASH, kde od 6. série ztvárnil… (více)

Reklama

Reklama