Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi príde ešte viac šťavnatejšia, vtipnejšia, pikantnejšia a aj o chlp lepšia. Producenti a scenárista prvého dielu máju všetko pevne v rukách a dvojku presunuli od školských lavíc k školským prázdninám. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler sú späť s plnými zásobníkmi a po minulej skúseností sa snažia zabodovať na druhej méte. Okrem hlavných postav poteší, že sa vrátilo späť kopec vedľajších postav (Šerminator, Stiflerova mama), ale aj Rockoví soundtrack (Blink 182, Offspring, Sum 41), či vynikajúce vtipne a aj trápne scény s ľahkou romantickou a aj vtipnou bodkou na záver. Stifler: Ty krááávo, já jsem našel robertka! Velký modrý gumový čuráky pro všechy! Gumový čuráky teď frčej! 90% - 5* ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Přeci jen je to o krapítek horší... Humor je trošku víc infantilní a hlavně mě tu štve takový to klasický převracení charakterů... Naďa sice nevypadala v jedničce nijak geniálně, ale tady z ní na konci udělali úplnou kravku... To mi dost vadí na amerických komediích celkově... Aby bylo vidět, že hrdina udělal dobře když šel za hlasem srdce, tak v posledních pár minutách dělají z postav jako je Naďa buď blbce anebo hajzly... Takže to o pár procent snížíme... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA FAMILY - Tak jsem si zase po delší době zavzpomínal na svá léta přelomu ZŠ a SŠ, kdy jsem Prcičky doslova žral. A i dneska, kdy jsem film viděl nejméně po šesté, jsem se dobře bavil a fóry mi i po 11 letech (od natočení) přišly trefné a vtipné. Zkrátka příjemná nostalgická komedie, kterou budu mít rád nejspíš napořád. Z jedničky si pamatuju, že jsem byl pořádně vyplesklej, ale i dvojka v pohodě sekundovala. 90% // (19.9.2014) HBO COMEDY - No jo, a je to tu zase :) Prcičky dvojku jsem si nemohl na HBO nechat ujít. Potvrzuji 90%. // (20.9.2015) PRIMA HD - A dost! Tohle je prostě jedna z mých TOP USA komedií, ke které vždycky zasednu a jelikož jsem tak učinil i dnes, je jasné, že je pro mě něčím výjimečná. Z toho vyplývá...Nová FSZ je tu! :-) 100% // Další projekce: (17.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší díl,proto nechápu jak může být z posvátné první trojky nejhůř hodnocenej.Stifler tady válí neskutečným způsobem a spoustu vtipů lze považovat za mnohem dospělejší.Celý to navíc má nádech uber letní pecky,protože kalba na chatě dodává filmu takovej ten šmrnc dobrodružnosti,ač to může znít jakkoliv divně.Pamatuju se,že sme se u tohodle dílu nařechtali nejvíc a i teď,když jsem si kvůli návštěvě ´´čtvrtýho´´ dílu vše zopakoval,mě dvojka bavila nejvíc a že je procentuálně nejslabší je směšný,jelikož trojka je příšerná sračka.Když nepočítám čtyřku,kterou uvidim asi za 4 hodiny,nejlepší díl série je dvojka.70% ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

O poznání horší než jednička. Tam kde byla síla vyprávění a lehkého střídání vztahových kapitolek, tady se těch scének "hodné zapamatování" příliš neudálo. Sranda je to ale pořád slušná. Jen jsme se prostě nikam vyrázněji neposunuli, ač nám Jimova parta tvrdila něco jiného. Tři a půl. Uvidíme s čím příjde trojka. 7/10 ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno