Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Z původních čtyř hvězd zvyšuji po reprojekci na maximální počet. Je to prostě pohodová odreágovačka, herci jsou ŠPIČKOVÍ perfektně, soundtrack je NADUPANÝ, a herci hláškují jak nikdy. Seann William Scott je MACHR! **DOPORUČUJI SLEDOVAT S PERFEKTNÍM CZ DABINGEM!** První tři díly jsou absolutně TOP! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi príde ešte viac šťavnatejšia, vtipnejšia, pikantnejšia a aj o chlp lepšia. Producenti a scenárista prvého dielu máju všetko pevne v rukách a dvojku presunuli od školských lavíc k školským prázdninám. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler sú späť s plnými zásobníkmi a po minulej skúseností sa snažia zabodovať na druhej méte. Okrem hlavných postav poteší, že sa vrátilo späť kopec vedľajších postav (Šerminator, Stiflerova mama), ale aj Rockoví soundtrack (Blink 182, Offspring, Sum 41), či vynikajúce vtipne a aj trápne scény s ľahkou romantickou a aj vtipnou bodkou na záver. Stifler: Ty krááávo, já jsem našel robertka! Velký modrý gumový čuráky pro všechy! Gumový čuráky teď frčej! 90% - 5* ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl na odreagování. Stifler opět vede, Jim se dostává do absurdních situací a jeho táta mu s radami taky moc nepomáhá. Odsýpe to solidně, má to pořád ten prcičkovský drajv a humor a hlavně partu sympaťáků, se kterými není těžké se ztotožnit. Velkým kladem je i vynikající rockový soundtrack... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Every Time I Look For You - Blink 182 [3:06] ,2. Scumbag - Green Day [1:44] ,3. Bring You Down - Left Front Tire [2:30] ,4. Vertigo - American Hi-Fi [2:12] ,5. (I'm Gonna) Split This Room In Half - Uncle Kracker [3:04] ,6. Be Like That - 3 Doors Down [3:57] ,7. Good (For A Woman) - Alien Ant Farm [2:28] ,8. Always Getting Over You - Angela Ammons [4:07] ,9. Cheating - Jettingham [3:47] ,10. Smokescreen - Flying Blind [3:34] ,11. Phoebe Cates - Fenix*TX [3:40] ,12. Susan - The Exit [3:13] ,13. Fat Lip - Sum 41 [3:01] ,14. I Will - Lucia [4:25] ,15. Halo - Oleander [4:43], ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dvojka má trochu pozvolnější rozjezd a taky už trochu recykluje první díl, ale dobrých vtípků a situací je tu pořád dost. Co se mých dvou nejoblíbenějších postav týče, tak Jima pořád stíhají trapasy a jeho vystoupení na hudebním táboře je nezapomenutelný. No a Stifler perlí snad ještě víc než v jedničce a sex po telefonu v podání Oze a Heather taky stojí za to : hele chlape mám péro v ruce a chci si užít sex po telefonu se svou holkou! No tak to máš dobrý, Alláh Akbar! Takže o něco slabší než jednička, ale pořád ještě obstojná zábava.60% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • První scéna s Nadiou (Shannon Elizabeth) se natáčela v centru LA a nikoliv v New Yorku. Budovy Světového obchodního centra byly přidány do pozadí. Pro efekt byly do scény zahrnuty i žluté taxíky a hot dog stánek. (Stocki)

Reklama

Reklama