Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

koljan odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, čím to je, ale řidiči dálkových autobusů mají zřejmě v pracovní smlouvě dodatek o projekci těch úplně nejdementnějších a na trhu neudatelných DVD (filmů). Při jedné dvacetihodinové anabázi se mezi dva Kameňáky zaklínil i tento opus magnum: bylo to, jako bych z jemně vroubkované podrážky vyškrabával párátkem takové to čerstvé, jílovité psí hovno, které ne a ne úplně zmizet. Přesně 98 minut to trvalo... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +velice bláznivé, ale zábavné, námět, hudba, krásná Ali Landry -slabší obsazení, bylo by to zajímavé i na vážnější notu./// Tento snímek spolu s filmem Simone patřil mezi mé nejočekávanější, bohužel jsem si na jejich zhlédnutí musel pěkně dlouho počkat. Teď jsem se dočkal i tohoto druhého snímku a stejně jako Simone (u mě 90%) mě i tento velmi potěšil. Jen je to trošku jinak než jsem si představoval. Tenhle hraje více v rovině komediální. Nakonec to ale nevadí, dlouho jsem se tak nezasmál a nepobavil. Mnoho zábavných scének, někdy opravdu přímo neuvěřitelných. Paráda./// Celkem 76%/// ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

No tyjo, tak tenhle stroj bych strašně chtěl. Jako malý jsem chtěl klonovací mikrovlnku, kde bych strčil třeba talíř jídla a měl dva či víc, ale tohle je mnohem lepší, hned bych věděl, koho naklonovat. Každopádně super komedie, u které jsem se vážně pobavil, zejména u scény v baru, nebo restauraci či co to vlastně bylo. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Hloupá komedie vystavena na slušné premise. Zatímco samotná zápletka nabízí ohromný potenciál pro komedii století, tvůrci si vystačí s několika poměrně dobrými nápady (zrcadlo) a zbytek zaplňují lacinou vatou (téměř vše ostatní). Kate je vzhledem roztomilá dívenka, která by si jistě v žádném případě nepřála být naklonována... A pokud ano, v žádném případě by nestála o přeprogramování svého chování. Pro většinové publikum asi příjemná zábava, pro ostatní ovšem pouze nepovedený pokus pro humor. Schválně, kolik z vás by chtělo ženu chovající se jako muž? Asi naprosté minimum. Ale, ruku na srdce, dívat se na takovou dívku v televizi nemusí být zase taková otrava. Problém Repli-Kate ovšem tkví v tom, že představa chování klasickému muže je dost zvrácená a nechutná. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po čase narazil na příjemné překvapení. Čekal jsem standartní teenagerovku, ale dostal jsem trochu víc. Oproti ostatním filmům svého druhu má docela originální námět, o němž si myslím (narozdíl od některých jiných zdejších uživatelů), že je plně využit. Jasně, občas je to přes míru, ale účel filmu bavit se většinu filmu splněn a jako u jedné z mála těchto komedií se taky pořádně zasmějete. Plusem je absence fekálního humoru. Minusem, který nejsem stále sto pochopit je naopak absence odvážnějších sexuálních scén, alespoň nějaké to obnažené ňadro hlavní hrdinky nám mohlo být nabídnuto, když už to stejně celé je o sexu (to se ovšem týká drtivé většiny amerických teenagerovských komedií). Když se to ale vezme, tak částečně je film splněným mužským snem, protože přiznejme si, že takovou ženskou bychom chtěli všichni alespoň na týden mít. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama