Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (112)

Atewi 

všechny recenze uživatele

Komentář uživatele Djkoma mi mluví z duše! Taky nechápu, jak může mít takhle brilantní vtipná oddechovka tak nízké hodnocení, když se komerční sra*ky jako prcičky těší takové oblibě...! Já jsem se perfektně zasmála, viděla už potřetí a určitě ne naposledy! Skvělá oddechovka před spaním! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Hloupá komedie vystavena na slušné premise. Zatímco samotná zápletka nabízí ohromný potenciál pro komedii století, tvůrci si vystačí s několika poměrně dobrými nápady (zrcadlo) a zbytek zaplňují lacinou vatou (téměř vše ostatní). Kate je vzhledem roztomilá dívenka, která by si jistě v žádném případě nepřála být naklonována... A pokud ano, v žádném případě by nestála o přeprogramování svého chování. Pro většinové publikum asi příjemná zábava, pro ostatní ovšem pouze nepovedený pokus pro humor. Schválně, kolik z vás by chtělo ženu chovající se jako muž? Asi naprosté minimum. Ale, ruku na srdce, dívat se na takovou dívku v televizi nemusí být zase taková otrava. Problém Repli-Kate ovšem tkví v tom, že představa chování klasickému muže je dost zvrácená a nechutná. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Štandardná komédia, ktorá mala skvelý námet, ale bohužiaľ potenciál opäť ostal nevyužitý. Začiatok svižný a vtipný, ale prostredná časť bola nudná a miestami už aj dosť otravná. Každopádne ak hľadá človek niečo na ľahké pobavenie, tak toto je vhodný film, ale v pamäti dlho neostane. Herecké obsadenie dobré, najmä Ali Landry. Najviac z celého filmu ma pobavil záver, s vynikajúcim klonom profesora Eugene Levyho. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No tyjo, tak tenhle stroj bych strašně chtěl. Jako malý jsem chtěl klonovací mikrovlnku, kde bych strčil třeba talíř jídla a měl dva či víc, ale tohle je mnohem lepší, hned bych věděl, koho naklonovat. Každopádně super komedie, u které jsem se vážně pobavil, zejména u scény v baru, nebo restauraci či co to vlastně bylo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vcelku úsměvná blbina, kdy ještě nebylo natočených tolik teen komedií – které jsou vesměs na jedno brdo a tahle má zrovna jakžtakž „originální námět“. Navíc tu hlavní dvojroli měla v té době ještě hodně pohledná Ali Landry. Takovou ženskou klon bych chtěl mít doma taky – hned bych měnil…a určitě by mě hlava nebolela jako jejího milého Maxe. No těch nadržených tu bylo víc než dost, ale hlavní hvězdou byla pro mne ONA. Je sice pravda, že nevím, jestli bych zrovna chtěl babu, co se chová jak chlap, ale tak zas by byla pr… Eugene Levy opět v roli debílka, on pomalu ani nic jiného hrát neumí… ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama