Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Drama a horor? Ani omylem. Opravdu jen romantický příběh, protože ani ty noční honičky nebyly děsivé. Co se ale tvůrcům opravdu povedlo, byly ty proměny v letu z lidí na vlky. Klobouk dolů, tak perfektní proměny jsem dosud neviděla. Ne snad z dokonalosti technické, ale spolu s atmosférou to na mě působilo absolutně dokonale. Proto ta hvězdička navíc. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Omletá filmová tuctovka o znesvářených rodech nepobrala ani špetku invence a dokola vykrádá podobné filmy pro teenagery, v nichž všichni chodí do půl těla a skákají z velkých výšek. Tady bohužel nejsou dobré ani ty skoky, protože Katja von Garnier absolutně postrádá orientaci v prostoru a zoufale se plácá v řemeslné nemohoucnosti ve chvílích, kdy chce vetknout do své červené knihovny špetku akce. Zbytečný a hloupoučký film, který by rád byl "cool" a "in", přitom je "gay" a "out". ()

Reklama

Antek odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný "blbý film" o dvojici milenců, kteří spolu skotačí uprostřed fontánky a slibují si lásku astronomických rozměrů (tedy "přesně" to, co páry dělají :-) A do toho se tak nějak náhodou zatoulali teplí vlci (čím vyšší stupeň důležitosti, tím teplejší ... nic proti), stříbrné kulky a ... ČOKOLÁDA!! Na triky finance nezbyly (kdo by na ten scénář taky dával peníze ...), tak se stříhá a stříhá. A přeměnu z lidské podoby na vlčí ani snad nemá cenu komentovat ... to snad vykopírovali z pohádky na ČT. Děkuji, nechci. ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Další z kategorie filmů pro čtenářky bravíčka. Neustále se tu mele cosi o nějakém proroctví, cool a sexy teenageři, které castingové oddělení ulovilo zřejmě v nějakém katalogu spodního prádla, vrhají tajemné pohledy do kamery a pomatrixovsku se ohánějí dlouhýma pláštěma. Nejhorší je že se tahle pégé-třináctková ukolébavka tváří smrtelně vážně a chce být gotickým hororem ve stylu Interview s Upírem. Marně. Proti tomuhle vypadá i Královna Prokletých jako dobrý film. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že je to o vlkodlacích, tak bych nedal ani tu jednu. Zkousnul bych, že Krev jako čokoláda je pojato jako romantický film, ale tohle bylo bez fantazie a hlavně hrozná nuda. Ani napínavé pasáže nebyly napínavé. Pořád se tu jen klábosí a jako lusknutím prstem mění nálady postav z nenávidím tě, protože si mi zabil syna na buďte spolu šťastní. Takhle to prostě vypadat nemá. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama