Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Když se jedná o horor, u kterého se strachy třesu extrémně, tak se normální divák prostě normálně bojí, když se pak jedná o horor, u kterého se dokonce i moje osoba přestane bát, ba se jí místy zdá debilně trapně směšnej, tak si nedovedu představit, co pak u toho pak musí vyvádět normální divák.....ten si asi nudou ukope zadek do modra.....tohle fakt ne. Jedna hvězda za pěknou Bukurešť. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Konečně vlkodlačí film, který má vkusně zvládnutu proměnu člověka v bestii. Za to velký dík. A sice je Blood and Chocolate pouze jednoduchoučká romantika v dark, cool & in balení, ale jelikož není zároveň nadrámec pitomá, hrají tam ne úplně nejhorší herci a zní slušná muzika, tak se mi na to oproti původnímu předpokladu celkem hezky koukalo. ()

Reklama

beba789 odpad!

všechny recenze uživatele

''Od tvůrců kinohitu Underworld'' Ach, jak trapný slogan k tomu, aby se film přiživil na úspěchu u mě tolik milovaného Underworldu. Tento film je takový předskokan k Twilight, ale na Twilight se aspoň dalo koukat a nenudil. Což se nedá říct o tomto filmu, ve kterém jsou naprosto hrozní vlkodlaci ( lidi, co vyskočí do vzduchu, nějak se zatočí, zbělají a na zem doskočí obyčejný vlk- och, jak úžasný efekt), hrozní herci a prostředí filmu a dokonce je to i bez nějaké atmosféry (ať už hororové nebo romantické) . Slovo ''horor'' raději vypusťte a jděte se na to dívat jako na ''fantasy- romantiku''. 0%. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Co mě vždy na takovýhle hororech dokáže pobavit, že jeden hlupáček dokáže rozvrátit tradici, která už trvá stovky a stovky let. Vlkodlaci si prostě v pohodě udržují své tradice, když v tom se najde blb, který jim to všechno poku*ví. Tenhle film je "horor", v tom h odokoukat. Celou dobu jsem věděl co příjde na konci. Můj kamarád to dokonce odříkal přesně a to o tomto filmu nikdy neslyšel, neviděl. Prostě je to průhledný film, kdy se modlíte aspoň za nějaký náznak překvapení. Já jsem od začátku fandil vlkodlakům, ale bylo mi jasné, že doufám zbytečně. A ta jedna hvězdička? Za ty hony, ty byly v pohodě... ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

hezky to zde napsala Tythan - já bych jen k tomu dodal : když vím, že se natáčelo v Rumunsku a s jejich spolu koprodukcí .. nebudu logicky čekat zrovna nějaké výpravné veledílo .. peněz moc nebylo a je to místy dost vidět, ale také je vidět poctivá snaha většiny zúčastněných a to se počítá …. dobrá byla ta myšlenka odkoukaná z reálného světa šelem : podřízený člen musí vůdci smečky vždy demonstrovat svou podřízenost .... mě to nezklamalo ani neurazilo .. naopak (.. Vivian) … ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama