Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Když se jedná o horor, u kterého se strachy třesu extrémně, tak se normální divák prostě normálně bojí, když se pak jedná o horor, u kterého se dokonce i moje osoba přestane bát, ba se jí místy zdá debilně trapně směšnej, tak si nedovedu představit, co pak u toho pak musí vyvádět normální divák.....ten si asi nudou ukope zadek do modra.....tohle fakt ne. Jedna hvězda za pěknou Bukurešť. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak Pomsta vlkodlakov... ehm. Už názov prezradí, že pôjde o béčko. Ale pri zrovnaní so sériou UNDERWORLD či SÚMRAK to vôbec nie je až taký bordel, ako by sa mohlo zdať. (O príšernosti VLCI ani nehovoriac.) Nie je to síce bohvieako natočené, ale nenudí to, účinne využíva kvantum horových a romantických klišé. Akčné finále je možno trochu premrštené, ale ak sa vám pačia "filmy pre mladých" ako je napr. COVENANT (Síly temna) budete možno aj úplne spokojný... ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to spíš takové romantický horor. přesto to něco do sebe má. Je sice pravda je to strašně předvidatelné a je hned jasný jak to asi bude pokračovat. Když se do krásné vlčice zamiluje člověk a následně se zamotává do boje s jejím rodem. Vše hodně stojí na hlavní představitelce Agnes Bruckner ,které to tu hodně sluší. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Drama a horor? Ani omylem. Opravdu jen romantický příběh, protože ani ty noční honičky nebyly děsivé. Co se ale tvůrcům opravdu povedlo, byly ty proměny v letu z lidí na vlky. Klobouk dolů, tak perfektní proměny jsem dosud neviděla. Ne snad z dokonalosti technické, ale spolu s atmosférou to na mě působilo absolutně dokonale. Proto ta hvězdička navíc. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí fantasy pojatá tak trochu hodně jinak! Nepatřím k těm, kteří film odsoudí proto, že si klestí svou vlastní cestičku, spíš naopak. Takže k filmu. Jedná se o klasickou (a dnes už i ohranou) zápletku, kdy se člověk zamiluje do vlkodlačice. A samozřejmě její smečka z toho není dvakrát šťastná. Nejedná se zrovna o akční film, spíš jde o romantické fantasy, které se pozvolna, hodně pozvolna otevírá lehké akci. Upřímně jsem přesvědčený, že jde o mnohem lepší snímek než je Twilight a protože je tu dost lidí zbytečně podhodnocuje, tak já jednu hvězdu přidám. Čili poctivé dvě plus jedna s odřenýma ušima navíc. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama