Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Víte co je smutný? Když je hlavní hrdinka filmu naprosto nezajímavá, vlastně nám všem může být ukradená. Smutnější je, když je hlavní hrdina grázlík v tom špatným slova smyslu, kterýho byste taky rádi oddělali. A co je nejsmutnější? Když jedinej sympaťák je hlavní záporák - s nikým jiným se totiž ztotožnit prostě nemůžete. Ovšem moc se mi líbila ta přehlídka vlků, jsou to nádherný zvířata. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Quo usque tandem abutere, vy prznitelé lykantropní tematiky, patientia nostra?! Nebudu raději řešit, proč tvůrci dali do názvu tu čokoládu, která hraje ve filmu asi takovou roli jako zubní pasta v zombie movie, ani proč se příběh odehrává v Rumunsku (no… protože to je takové jako strašidelné, proto), a přejdu rovnou k tomu nejhoršímu: vlkodlaci skáčou jako opičáci, lemtají absinth, trsají disco a přeměňují se ve skoku a záblesku světla (wtf?!). Hlavní hopsanda, pardon, hrdinka, sem tam vymění kontaktní čočky a zamiluje se do čmárala Aidana, který sice rozumu příliš nepobral, ale je zřejmě nesmrtelný a navíc paranormální scénáristickou protekcí obdařený. Vůdce vlkodlaků je teda fakt děsně cool rocker, který má ale naneštěstí psychopatického synáčka (každá čočka jiná) a u hopsandy utahováka. Témata jako možnost nakažení se nebo nutná přeměna vlivem úplňku tvůrci zcela ignorují, zato okázale žonglují s termíny jako „transcendence“ nebo „antigen“. Wow. Nebo spíš: AU! ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Blood and Chocolate. Minimálně zajímavý název, který ale má ve filmu své logické zdůvodnění.. Co se samotného zpracování týče, asi bych neřekl, že se jedná o americký film, nevím, zda to je zasazením do Rumunska (ale kolik procent filmu se tam opravdu točilo, netuším), neprotřelými herci nebo snad nižším rozpočtem, ale tak nebo tak, nakonec to k tomu docela sedlo. Zejména mě překvapila proměna ve vlka - nejprve sice trochu odpor vůči té záři kolem postavy, ale než aby byly použity nějaké nekvalitní efekty, je tohle přeci jen lepší volba. Ale jinak za jedno zkouknutí to sice stojí, ale vidět znovu, po tom moc netoužím.. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Nebýt sličné hlavní hrdinky a celkem zajímavého prostředí Bukureště, hrozného názvu filmu, který se spíš hodí pro letní pohádku o čokoládovích mužících, tak by se jednalo v rámci likanských a upírských válek o značný přehmat. Takhle se jedná o lehký přehmat, který vás nebude díky netradiční lovestory mezi jedinou stoupenkyní lidských práv z řad krvežíznivých vlkodlaků a potulným malířem nudit. A to jen pouze v připadě, že jste žena, máte náladu na romantický horor typu Underworld. Budete, ale přesto zklamáni, jedná se totiž o lacinou kopii obsazenou méně známými herci. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka pro gotická děvčátka. Nejdříve zabijeme tu sexy kočku (spolužačku), co na ní můžou všichni kluci nechat oči. Ale samozřejmě nechceme, aby nás děsila nějaká brutalita, takže to zabití radši neukážeme. Pak si dáme lov na dealera. Odpad se má přece likvidovat, že? A musíme ukázat, že člověk se ve vlka může proměnit pouze ve výskoku... Občas neuvěřitelně kýčovité záběry (hlavní hrdinka se ve výskoku proměňuje ve vlčici, zatímco kolem ní krouží kamera) těsně hraničí s parodií. Chvílemi se to dá brát jako špatně střihaný akční film, ale z hororu jsem tu nezaznamenal nic (30%). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama