Reklama

Reklama

Malý toaster

  • Československo Odvážný malý toaster (více)

Obsahy(1)

Mile svérázné veselé postavičky a přitažlivé výtvarné zpracování dělají z tohoto výjimečně pěkného filmu krásný zážitek pro každé dítě. Film připomíná velké hollywoodské filmy, ve kterých hrdinové stále musí čelit novým problémům a proto je velmi vzrušující a skutečně silně upoutá vaši pozornost. Nudit se při něm zaručeně nebudou malí ani velcí! Jednoho dne rodina opustí svůj domov a zanechá v něm domácí spotřebiče. Ty ale oživnou a vypraví se do světa najít svého „pána“. Tak začíná nebezpečná, humorná a krásná podívaná o putování domácích spotřebičů do města i na venkov. Po boku nebojácného malého toastera tu kráčí vážný vysavač, zbabělá skříńka, hlučné rádio, rozsvícená lampa a další. Cestou prožívají nevídaná dobrodružství a jsou moc rádi, když nakonec svého „pána“ přece jen najdou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

klerik 

všechny recenze uživatele

TOY STORY+ZA PLOTOM Pekná, zábavná, poučná rozprávka o skupinke spotrebičov, ktoré sa vydajú hľadať svojho pána... Adventúrna schéma, ktorú využívajú animáky dodnes dobre funguje, poučovanie o konzumnosti ľudskej spoločnosti je striedané s nevtieravým humorom. Čo však pomerne dosť kazí zážitok je recitovanie... Neviem či v originále sa spievalo, ale v českom prevedení pôsobí "čítanie textu" dosť morbídne až má človek chuť strhnúť z hodnotenia štvrtú hviezdu... ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Krutost. Domácí spotřebiče se vydávají na dobrodružnou cestu ke ztraceným majitelům. Už po přečtení toho o čem film vlastně je sem umíral smíchy a proto jsem si snímek nemohl nechat ujít. S opravdu velkým klidem můžu říct, že The Brave little toaster je (spolu se SpongeBobem) nejujetější film, který jsem viděl. Hlášky typu "Co když se z nás stanou kanibalové" nebo " Jsem šťastný jako kdybych měl v sobě čerstvou housku.", jsou opravdu rulezz. K tomu se tam zpívají ty nejdebilnější písničky na světě a hraje psychedelická hudba. Tenhle film je prostě moc..... Doporučuju ()

Reklama

janek85 

všechny recenze uživatele

Roztomilý, nádherný, pěkně nakreslený příběh. Jak jsem byl malý, tak jsem si to pořád půjčoval v půjčovně, protože mě to tolik bavilo a měl jsem z toho velikou radost. Postavičky jsou do detailu nakreslené, pěkně barevné. Celkový dojem:Je mi hrozně moc líto, že tento kreslený film zmizel z půjčoven, pač mi na něm hodně záleželo. A rád bych se s ním shledal znovu.97% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Rozprávka ktorú som vraj ako maly chlapec pozerával 5x do dňa. Ale vôbec si naň nejako nespomínam. Musel som si pozrieť znovu a ozaj to svoje čaro malo aj po tých rokoch. Ale tých spievajúcich scén tam bolo veľa. Inak ide o zaujímavý animák ktorých je v dnešnej dobe fakt málo. Keď si predstavím že to nerobila ani žiadna veľká spoločnosť ako dreamworks alebo disney. Jednoducho detská klasika ktorá patrí k tým lepším filmom. Hodnotenie s číslom 5.800, ako vyšité. S odstupom času to ale na plný počet nebude. 4* ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní porovnávat pocity, jaké jste při jednotlivých scénách zažívali jako dítě a jaké zažíváte teď. Malý toaster mi svého času přišel jako poměrně depresivní animák. Dnes už na mě zapůsobí tak maximálně scény ze skládky s ďábelským elektromagnetem. Zajímavé je taky porovnávat, jakou myšlenkovou stopu film zanechával před lety a jakou dnes. Zatímco kdysi jsem tenhle snímek vnímal prostě jen jako pohádku, dnes už je to antikonzumní poselství daleko čitelnější. Pro každého z nás je totiž daleko snazší koupit si novou konvici než nechat opravit tu starou, o nákupech nepotřebných technologií ani nemluvě (souhlas se strougym). (424.) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Jon Lovitz nadaboval všetky svoje party na prvý pokus. (m.a.t.o.)
  • Film vychází ze stejnojmenné knižní novely Thomase M. Dische z roku 1980, ale díky rozsáhlým upravám ve scénáři skončily v hotovém filmu jen čtyři řádky dialogů z knihy. (Homerking)
  • Kirbyho vzhľad je založený na skutočnom vysávači Kirby Dual Sanitronic 80 z roku 1969. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama