Reklama

Reklama

Elektroinženýr Al Fountain je na montáži v Tennessee. Je to velmi pedantický člověk, vnitřně osamělý. Není neoblíbený jen u svého okolí v práci, ale svým chorobným jednáním ničí i manželku Deb, které přesně na čas telefonuje, aby ji i syna kontroloval. Když pak ke svému překvapení zůstává opuštěn, zhroutí se celý jeho svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Kimon 

všechny recenze uživatele

Stereotyp a upjatý způsob života přivádí člověka do situace, kdy neví, jak se z těchto kleští dostat. Chtěl by "létat", ale neumí to. Tuší, že je něco v nepořádku, ale nedokáže se zamyslet sám nad sebou a něco změnit. Někdy však pomůže náhoda a človíček pozná i jiný způsob života, který mu zpočátku obrátí všechno naruby a on opět neví, jak s tím naložit. Když se pak nechá unášet tou nekonečnou spoustou nových zážitků, pochopí, že lze žít i jiný - lepší život než doposud. Je to filmový příběh, který může divákovi nabídnout jiný pohled na svět a život v něm. --- Máš špatnou náladu a myslíš, že se psychicky zhroutíš a že život stojí za houby? Tak se nechej unést Životem v sedmém nebi. Na konci zjistíš, že život je takový, jaký si ho uděláš ty sám. ()

jura-roy 

všechny recenze uživatele

Chcete si užít pohodu a radost ze života? Dejte se dokupy s borcem jménem The Kid nebo jen Kid. Nádherný film a tom, jak si užívat a nic neřešit. Turturro a Rockwell tu hrají mistrovsky a celý příběh má nádech starých dobrých časů, kdy se o Vás všichni starali a byl čas na to si pořád jen hrát. Poselství filmu - radovat se ze života není třeba rozebírat. ()

Reklama

SjamK 

všechny recenze uživatele

[-Víte, mám na to místo opravdu hezký vzpomínky... - Já taky, jednou jsme tam s bráchou topili kočku.] * [ - Prý támhle někdo viděl Ježíše. - Kde? - Tam, dole v tom ohni přesně pod tím hamburgrem.] Nějaké ILEGÁLNÍ ohňostroje - Reverend s malou stříbrnou sekyrkou - Pár plastových srnek? Tomu říkám sranda, bez ironie. Akorát mě napadá - proč je tenhle film tak málo známý? ()

easaque 

všechny recenze uživatele

tady budu jeden z mála, kdo tuto vysoce hodnocenou komedii nebude chválit. Nevidím důvod, protože mi na ní nepřišlo nic světoborného a nezávislých filmů na podobné téma jsem už pár viděl. Pro mě to je průměrný film o životě a hledání jiného smyslu než práce - vyjetí ze zaběhnutých kolejí vždy zabere a když přidáme trochu jemného humoru a maličko mystiky, tak film je na světě. Ve výsledku mi přišel zbytečně utahaný a ne tak záživný a podnětný - pro mě to jsou slabé 3 hvězdy. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Feel good vibe movie o tom, že i totální suchar a pedant může být v jádru úplně na pohodu, jen potřebuje správné lidi (resp. jejich vliv) kolem sebe. Box of Moon Light nevypravuje toto věčné téma nijak extrémně sofistikovaně a občas i docela pomalu, ale Turturro hraje famózně a Rockwell prostě je a před kamerou zaválí jako obvykle. Nepříliš známý film, jehož puštěním se určitě filmový večer nepokazí. Žádná díra do světa se ale rovněž nekoná. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama