Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Dado 

všechny recenze uživatele

Ten, kto si myslí, že slovenská alebo česká Partička sú vtipné, by si mal čo najskôr pozrieť pár častí WLIIA. To, ako dokážu všetci prítomní herci skombinovať skvelý humor s pohotovou improvizáciu, je v mnohých prípadoch priam neuveriteľné. Rád by som na záver načrtol ukážku nejakej vtipnej scénky, ktorú sa mi nezmazateľne vryla do pamäti, no bolo ich toľko, že si nedovolím vyzdvihnúť jeden úžasný moment na úkor ostatných. (100%) ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Když se člověk podívá na tuhle "Partičku" pak nemůže říct nic jiného, že žádná jiná "Partička" na tuhle nemá. A to co předvádí Wayne Brady zvláště při scénách kde se zpívá (nebo rapuje, tančí apod.), to bych se mohl dívat pořád. Zde je na místě, že každý druhý komentář obsahuje výraz "nejvtipnější". ()

Reklama

Sancty 

všechny recenze uživatele

Mal by som zvážiť hodnotenie nad Partičkou, pretože americká verzia WLIIA (britskú som ešte nemal možnosť vidieť) je na pošťanie zábavná a zábavnejšia relácia ako jej slovenský klon. Je rýchlejšia, vtipnejšia a útočí na divákove bránice silou kovovej päste. Geniálna scénka Improbable Mission, v ktorej Colin a Ryan hrajú tajných agentov má takú kadenciu fórov nasledujúcich po sebe, až mi od smiechu tiekli slzy v potokoch. Navyše sa bavím aj pri častiach, ktorým tak povediac nerozumiem ani pol slova. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Podobný formát zábavy moc nemusím a ani jej nevyhledávám. K tomuto dílku jsem se dostal jen díky vysokému hodnocení zde. Všem díky za tip :-) Jednotliví účinkující jsou doslova neskuteční. Dokáží zaimprovizovat cokoli a velmi dobře. Partička vedle toho vypadá (a taky dle mě je) jako velmi ubohá banda amatérů. Přesto, že se to nikdy nestane mým nejoblíbenějším formátem, jsou to velmi slušné čtyři hvězdy. ()

chrchel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že místní hodnocení 97% mluví naprosto za vše. Takhle má vypadat televizní zábava! Mimochodem nová série (léto 2013) zatím vyplodila tři díly, které možná nedosahují kvalit starších, ale trojice Ryan, Colin a Wayne je pořád dokonalá! A ano, zhlédnul jsem všechny starší díly, některé nejednou, a přesto při nich nepřestávám dostávat záchvaty smíchu :-) ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama