Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh zprvu zcela nenápadného mladého muže Oskara (Kryštof Hádek), který se v podstatě ničím nevymyká svému okolí – má rád počítače a kamarádku své sestry, dívku Lucii. Tu ovšem jenom zbožně pozoruje dalekohledem z okna na půdě. Jinak podstupuje všechno jako každý jiný běžný student, utkává se se svým profesorem (ve filmu se jmenuje Smrtka a neodolatelně ho hraje Petr Čtvrtníček), má problémy s vlastní sestrou a s rodiči. Oskar má kamaráda Filipa, který se přece jenom o něco víc vyzná. Po jednom z večírků se hrdina rozhodne radikálně změnit svůj životní styl. Koupí si nové oblečení, chodí do fit centra, svých znalostí v oblasti počítačů využívá k různým podnikatelským aktivitám. Díky nim se seznamuje s mnoha atraktivními ženami, které okouzluje víc, než jako počítačový "expert", svým mládím a nezkušeností... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (247)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Film jsem sice viděl na několikrát, ale za to může pozdní hodina jeho vysílání. Překvapuje mě na český "netroškovský" film nezvykle nízké hodnocení, ale pravdou je, že se tak jako tak nejedná o nějak výjimečné dílo. Nicméně Kryštofu Hádkovi a především Petru Čtvrtníčkovi to ve filmu sluší a mnohé scény jsou opravdu vtipné. FIlm jako celek je sice podprůměr, ale ne až tak hrozný, jak snad podle zdejšího hodnocení vypadá. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, sice trošku přidávám, ale o tak velkou sračku se zas nejedná. Film sice moc o sobě nedrží a z podprůměru ho tahají herci(Hubinská. Hádek, Čtvrtníček, Bartoška a kěkdo by se i ještě našel) a sem tam podařenej forek. Ale že bych se u něj kdovíjak nudil, to ne. Škoda jen, že část filmu a hlavně jeho stylovost za každou cenu zavání trapností až na půdu. ()

Reklama

René 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se u toho usmál a hodnotil jsem jak jsem hodnotil, tak doufám že nejsem ještě v pubertě -:). Ve stejnou dobu jsem viděl např. Kameňák a Experti sice neměli ani hlavu ani patu, ale narozdíl od Kameňáku to byl víceméně skutečný film, byl tam náznak jakéhosi děje, herci tam občas měli co hrát a vydržel jsem to i díky skvělé hudbě až do konce. ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

komedie, u které se chce plakat nad neskutečnou blbostí tvůrců. Nuda, nuda, nuda. Doteď nechápu co mělo být vtipné na semaforu, který ukazue jestli se může na záchod. Možná kdyby použití svým zvláštním způsobem vysvětloval Sir Humphrey Appleby, hláškou by to stírali Rimmer s Černou Zmijí a po vysvětlení by předvedl John Cleese cholerický záchvat. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak nejhorší film roku, jak jsem čekal, to nakonec není (na Poledňákovou už asi nebude mít dlouho nikdo) i tak je ale pro tvůrce pojem teenagerská komedie velmi vzdálený. Ze začátku to vypadalo velice slibně a občas jsem se i docela pousmál (za to ovšem může minirolička Petra Čtvrtníčka, který je jako jediný výborný a vtipný). Poté už ovšem řekne humor a Čtvrtníček ahoj, a zbytek filmu je jedná velká nuda bez děje, nápadu. Prostě další průser na poli české komedie. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Režisér Karel Coma pred natáčaním s hrôzou zistil, že nemá hercov, ktorých si vybral. Produkcia s nimi totiž včas nepodpísala zmluvu, a tak vzali iný film. Chcel natáčanie odložiť, ale o tom nikto z spoločnosti Whisconti nechcel ani počuť z odôvodnením, že film musí byť natočený pred tiež roztočeným filmom Rafťáciktorý bol tiež pod krídlami spoločnosti Whisconti. Takže režisér musel hľadať 14 hercov do celovečerného filmu 14 dní pred prvou klapkou, počas divadelných prázdnin, na čo spomína slovami: "To by som neprial ani úhlavnému nepriateľovi. Dodnes mám s niektorými výkonmi hercov na poslednú chvíľu problém, ale beriem to ako lekciu osudu, inak by som sa musel zblázniť." (Raccoon.city)
  • Režisér Karel Coma nesmel vedieť, koľko film stál a ako dopadol ekonomicky a či sa predal potrebný počet DVD, a či sa práva na film predali ďalej. O tom mal údaje iba hlavný producent spoločnosť Whisconti. (Raccoon.city)
  • Český fond odmietol prispieť na film z dôvodu, že išlo až o príliš komerčný projekt. Film bol neskôr natočený, ale s podporou Ministerstva informatiky ČR. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama