Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem nesympatická komedie s překvapivě slabým Scottem ( tahle postava dospělého dítěte stále se držícího máminy sukně asi nebyla to pravé - potřebuje hláškovat a tady se k tomu moc nedostával) , která je postavená na jednoduchém a podivném nápadu - vzájemném soupeření s Thorntonem o jednu ženu. No prostě to moc nefunguje. 2/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak nevim no, Thorntonovi tyhle komedie jdou a v tyhle je opet brutalni, jak vsechny buzeruje, ale mel uz by natocit neco poradnyho. Jinak pribeh je ze zacatku slibnej, ale bohuzel jeho naslednej vyvoj je uz dost kokotskej a naka slusne vtipna scena je jen misty. Taky nechapu, co v takovyhle uchylarne dela Susan Sarandon. Zato Ethan Suplee sem zapad paradne a vsechny sceny s nim jsou brutalni. Celkove to je prumerna komedie, ktera mela na vic. ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Väčšinou dávam pri podobných filmoch tri hviezdičky, ale tentoraz je to nehorázne o ničom a po filme som si povedal - aha, no dobre a čo. Pár krát som sa síce zasmial, najmä nakrúcanie videí bolo slušné aj záverečný súboj bol v celku vtipný, no to je všetko. Snáď len pri posledncýh minútach som sa dosť pobavil, preto škoda, že to prišlo až tak neskoro. Možno nejaké to plus za Susan Sarandon a jej domáce video:) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani Billy Bob Thorton ani Seann William Scott ten film nezvedli z průměru. Jsou to moji oblíbení herci a byli dobří, jako vždy. Jenže slabý příběh a takové vtipy nevtipy ten film srážely. Nebyla to vyloženě nuda ani žádný propadák, ale 80 minut stačilo až bohatě. Škoda, s takovýmlde obsazením s ez toho dalo vytřískat mnohem více. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Snímeček už jsem viděl velmi dávno a dokonale si jej nepamatuji. Tuším, že šlo o nefalšovanou rivalitu mezi Stiflerem a Woodcockem. Stifler se pokouší rozvrátit nový vztah jeho bývalého nenáviděného tělocvikáře s jeho matkou. Vyloženě špatné to nebylo. Pár vtípků ušlo, ale vyloženě blahem jsem si neustříkával. Nahodil bych takové 2 hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)

Reklama

Reklama