Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (348)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

O něco povedenejší než jednička. Děj sice zase vůbec nedává smysl, ale řežba je to festovní. Škoda jenom, že Tony Jaa vedle toho, že je nadprůměrnej masakrátor je i opravdu velmi špatnej herec. Ne že by to zase u takovýho druhu filmu bylo až tak potřeba, ale místy je to tak hloupý až to fakt bije do očí.50% ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Ong-bak 2 provází totálně chaotický a nekoncentrovaný děj s chatrným ekologickým rozměrem, který má ke všemu ještě tu drzost se vydávat za něco docela normálního. Nevypráví obrazem, disponuje hezkými obrázky, což není totéž. Tvůrci evidentně nepochopili, že dobrý akční film od špatného akčního filmu neodlišuje choreografie soubojů a způsob, jakým jsou natočeny, ale paradoxně právě příběh a motivace hrdinů. Místy to vypadá jako parodie na Ong-bak 1, i když víceméně jde o diletantství scenáristů, kteří respektující žánr bum-prásk material artistů a odmítají ho ozvláštnit, a producentů, kteří se nezdráhají kvůli nejnižšímu diváckému jmenovateli osekat celý děj do slabikáře. Tony Jaa má každopádně poměrně zajímavý styl boje; přesně na pomezí fyzického, vycházejícího z jeho profese kaskadéra, a esteticky-měkkého. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Na prvom diely som si čiastočne cenil to, že sa zbytočne nebabral s príbehom, naporcoval kopu svižnej akcie, ale ten úbohý príbeh aspoň fungoval. Toto pokračovanie sa v tomto smere vykašľalo úplne na všetko a už po piatich minútach náš hrdina zareve:" Kde sú moje slony!" a bif,baf, buf... Po chvíľke nasleduje to isté a túto smiešnu a otrepanú vetu začujete ešte niekoľko krát. V závere, kde náš superhrdina zmasakruje stovku (nepreháňam) protivníkov, má odrazu problém s jedinou ženou, ktorá má v ruke bič... Čo si má o tom myslieť divák? Postavy sú tak ploché, až je to trápne a celá tá výplň medzi akčnými scénami je strašne nudná. Bojové scény sú kvalitné, to treba pochváliť. Odporúčam všetkým, ktorí dokážu vypnuť mozog, alebo sa preniesť cez tú nudnú a trápnu výplň. Ja som to čiastočne dokázal. Film 50%. A kde sú moje slony!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně idiotská zápletka, s naprosto nejúžasnější akčnímy scénami jaké je kde vidět. Jaa opět dokazuje co nedostává hracími akty to doběhne bitkamy. Je to opravdu ďábel a dokáže dělat neuvěřitelný kousky. Byl jsem rád že se vrátil(i když v jiné roli) jeho brátránek, aspoň bylo o zábavu postaránu. Bitky jak jsem říkal patří k tomu nejlepšímu co je v poslední době vidět, nejvíc se mi líbila a zapůsobila scéna "NAhoru do schodiště":-) Úplně dokonalá scéna. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Faster, Stronger and Anger. Tony Jaa je peklo. Ten člověk asi přijel vylidnit Austrálii. Je to neuvěřitelné co vše Tony dokáže, hlavně ty jeho skoky do lidí koleny napřed v plné rychlosti jsou zkrátka maso. Ano děj a dialogy jsou prakticky úsměvné, ale bože ty bojové scény. Ty neskutečně dlouhé sekvence bez střihu, hlavně na točivých schodech. Fantazie! Tony jen zařve "Kde mám slona?!" ... A začnou se dít věci! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Mezinárodní práva na film byla prodána ještě předtím, než se vůbec začalo natáčet. Tím se stal vůbec prvním thajským filmem, který toto dokázal. (HellFire)
  • Thajský ministr Thaksin Shinnawat se osobně účastnil premiéry filmu v Bangkoku v Thajsku. (HellFire)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama