Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ako pútač som si predtým odkaz na 'Blair Witch' nevšimol takže som bol milo prekvapený, keď som si uvedomil, že režisér toho projektu sa zmohol aj na takéto niečo a že vie nahnať poriadnu porciu strachu nielen prostredníctvom tmy a utekajúcej kamery. Hneď od začiatku nás dej vypľuje v strede zbesilého diania a rýchlym, nabúšeným tempom vlastne vyslovene prebleskne až ku koncu. Nápad je vlastne ničím výnimočným, ale mne doslova sadol a páčil sa mi. Jasné je však aj to, že neherci sa o nijaké zlepšenie kvality nepostarali, hlavne Catherine Mangan mi poriadne liezla na nervy. Aj zobrazenie mimozemšťana bolo fajn, čoho sa vždy najviac obávam, či sa podarí. 75%.. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Na film se dívat dá, i když se zpočátku zase tak nic moc neděje. Teprve později získává děj spád. Triky jsou na poměrně slušné úrovni a občas sem tvůrci šoupli i nějakou tu nechuťovku. Viděl jsem lepší, ale i horší filmy, ale více těch horších. Takže celkově bych snímku neupíral jistou zajímavost, a hodnotil jej jako klasický průměr. Film+ 10092008 7843/8411 ------ Souhlas s hodnocením, jen dlužno dodat, že film je vyprávěn poněkud netradičně. Dle nového hodnocení bych těch 40% dal. CI 13012011 78448413 Pozn:MOŽNÝ SPOILER!!Ani po druhém zhlédnutí jsem nepochopil některé drobnosti. Např MZ odvezli v bedně a přesto je v domě mučen. Hlavní postava je MZ nepovšimnuta, ačkoli je prý důležitý a další blbostičky… ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Režisér Blair Witch už holt v dalších svých filmech není Blair Witch. Spíš dokazuje, že je režisérem jednoho filmu a tak už to asi i zůstane Škoda ten námět tady vypadal slušně, ale nakonec se z toho vyklubal takovej podivnej film. Občas trochu trash, ale fakt jenom občas. No aspoň, že to skončí dřív než divák začne zívat nudou.40% ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Nulová atmosféra, nevyhovujúci spád, nesympatickí hrdinovia a tématika mimozemšťanov, ktorú ja nemusím, sama neviem, prečo som sa na to začala pozerať, ale čo už, raz som pozerala, tak už nejaký pocit mať musím. Aj keď sama neviem nájsť nejaký rozumný argument, prečo to bolo pozerateľné, ale menej ako dve hviezdičky nedám. Jednoducho nemôžem, sama neviem prečo. Snáď preto, že to až tak nenudilo, alebo som mala prívetivú náladu, keď som to pozerala? ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Filmů s mimozemšťany není nikdy dost a tenhle ač se snaží tvářit že je něco víc se bohužel moc nepovedl. Postavy se pořád hádají, pořád na něco připravují a pořád kecají o naprostých hovadinách. Ze začátku jsem měl dokonce pocit že se dívám na komedii. Mimozemšťan se taky zrovna moc nepovedl. Kdepak, tohle mi moc nesedlo... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • I přes závěrečnou masivní explozi, která srovnala prakticky všechno se zemí, přežila dodávka nedotčená. (Lajty)
  • Adam Kaufman si zahrál i ve stejnojmenném seriálu Uneseni (od r. 2002). (Terva)
  • Když Wyatt (Adam Kaufman) říká svým přátelům, aby mimozemšťana vrátili na farmu a Cody (Paul McCarthy-Boyington) se začíná zlobit, na Wyattově bílém tílku je vidět červená tečka z kamery. (Lajty)

Reklama

Reklama