Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

cubajz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxus!! Sice mi chvilku trvalo než jsem přivykl nové modernější animaci, ale když jsem viděl první krvavou scénu, tak mě počáteční nechuť vůči pokusům o lehké 3D přešla:). Zápletka filmu je velice originální a správně šílená a utahuje si z kultury i politiky - přesně jak to máme u south parku rádi. Ještě snad jedna výtka - film je sice přeplněný novými postavami, ale těch starých a dobře známých ze seriálu tu moc není (třeba Kenny se ve filmu, kromě pár minut na začátku, vůbec neukáže. Dokonce ani nechcípne!!). Dle Cartmanových slov: dej si trochu zmrzliny s ořechama navrch, Kyle! A hlavní ponaučení? Nenechte se ošálit roztomilýma lesníma zvířátkama - znásilní vás, vypíchnou vám oči, které vás donutí sežrat a nakonec vám nachčijou do prázdných očních důlků! svině.. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jedna z najhorších epizód jednej z najlepších sérií South Parku natiahnutá do troch dielov a neskôr zostrihaná do jedného filmu. Čistá exhibícia pozbieraných postáv v príbehu, ktorý by možno mal grády, ak by mal 20 minút a nie cez hodinu. Navyše to viac pôsobí ako disneyovka než ako southparkovská absurdita. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Recyklovaná úchylná morbidní fekální trapárna, tvářící se jako úchylný morbidní fekální černý humor. Ten "humor" jsem ale nepostřehl. ...fakt jsem z jiného světa... ~ Fakt nechápu, co se může zdát tak moc srandovního na snůšce již, díky samotnému South Parku, okoukaných a ne moc originálních vtípků, zadupaných do země rádoby zábavně morbidním, ovšem pouze rádoby, navrch fekálním humorem ála žáci 4. třídy pomocné školy. ~ Kyle se vsadil, upsal, že když uvidí živého Leprikóna (nějaký skřet), bude muset Cartmanovi lízat koule. Skřeta uvidí a vymáhání lízání se táhne celým příběhem. Do toho teroristé vpadnou do lidské představivosti, kde se mydlí dobré vymyšlené postavy s těmi zlými, všechno hoří, stříká, padá, chcípá, je znásilňováno, do toho se objeví pár rádobyvtipných cameo, které jsou možná velmi drobnými místy trefné, ale neúsměvné. ~ Milý deníčku, bez tohohle bych se zcela obešel. Tak jako bez 80% celého seriálového South Parku. Prostě nejsem na tenhle typ humoru a tak zjevně ani ne z týhle planety. "E.T. go home!!!" ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tři klasické díly South Parku, které spojuje jednotný příběh boje o jakýsi svět představ. Humor je jako vždy drsný, South Park sprostými slovy nešetří a divák, který si nehraje na přehnaného inteligenta, se jednozančně bude bavit. Velice povedené byly narážky na filmové režiséry Shaymalana, Baye a Gibsona, ale jinak Imaginationland ničím nevyčnívá nad ostatní díly, proto hodnotím stejně... "Kyle, i swear, before this day is over, you will suck my balls" 7/10 ()

Snipsley 

všechny recenze uživatele

Jedná se o další sprosťárnu, je to ale podané tak inteligentnám způsobem, že tohle je prostě skvost. Jde o úplně imaginární svět obestřen tolika narážkami a filmovými postavami i herci, že některé hlášky jsou fakt paráda. Those aren't ideas, those are special effects! - I... don't understand the differents. Micheal Bay rulez :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama