Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Toto bolo poslabšie a som rád, že z toho Matt a Trey neurobili druhý celovečerák, ako pôvodne plánovali. Je to slušný námet na jednu epizódu, v troch už je to priam neznesiteľne rozťahané (running joke s lízaním Cartmanových gulí vôbec nefunguje). Hoci... kde inde uvidíte, ako Ježiš zabije Pinheada a votrelca a Pepek Námorník dá nakladačku Darth Maulovi? :-) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi to sice není, ale přesto je to South Park v plné formě tak, jak ho máme rádi.. nacpat do jednoho filmu Shyamalana, Baye a Gibsona, Ježíše, Santu, Vetřelce, Predátora, Pepka námořníka, Aslana z Letopisů Narnie, zvířátka z Bambiho, Luka Skywalkera, Dia, Snarfa, Freddyho Kruegera, Ronalda McDonalda, Morphea, Darth Maula, Mickey Mouse, Gandalfa a v neposlední řadě Lidoprasomedvěda ..a mnoho dalších.. to umí zkrátka jenom Trey Parker a Matt Stone :) ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na světě není nic lepšího než South Park a toto je krásná ukázka všem těm, kteří kroutí hlavou. Nikdo nemá inteligentnější humor než duo Parker/Stone a nikdo není originálnější. Tohle je silný kalibr. 11tá série přinesla spoustu dokonalých dílů s touto rozsáhlou trilogií v čele. Nadupanější části South Parku opravdu najdete těžko. Butters dostal hodně prostoru a tak to má být. U žádného jiného filmu neplatí lépe:"Uvidíte, co jste ještě neviděli." Parker se Stonem pořád sypou jeden originální nápad za druhým a ten z Imaginationland by jim vyšel na mnoho dalších filmů. Klenot. Chvála, chvála, chvála -> šestihvězdičkový film. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Ani kdybyste se zkouřili tak takovýhle věci si prostě představit neumíte. Směska Hvězdné brány, Letopisů Narnie, Gladiátora, Hvězdných válek, Pána prstenů a já nevim co všeho možnýho .. to lze nalézt právě zde. K tomu nadržený Mel Gibson, lesní zvířátka, které si vymyslel student čtvrtého ročníku a také lidoprasomedvěd .. skvělý :)) Nejlepší pointou celého filmu bylo hledání AIDS v Cukrovém lese a úprk do Sluníčkového hradu před nepřáteli, kteří se blížili z Mňamkových hor. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Další parádní kousek s dílny Trey Parker a Matt Stone. Zajímalo by mě kam na takovýhle kraviny choděj. Ale prostě musim se jim smát. Teroristi zaútočily na naší představivost a teďka si představte co si nejde představit. Lesní zvířatka terorizují Pepka námořníka, bitva o sluníčkový hrad na který útočí hordy zlých představ, Fredy Cruger to nandavá Morpheovi a vůdcem hodných představ je Aslan, který čeká na návrat santy s obouruční sekyrou .... To se musí prostě vidět ... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama