Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

i stand before you with dry balls, your honor... :))) skvělá coloradská trilogie o útoku na říši představ a jednom páru suchých koulí! :) imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... ...imedžinééééjššššn... 100%. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Spojení trilogie o napadení americké predstavivosti teroristi dohromady plus nějaké ty scény navíc ( zatím jsem je neobjevil). Tvurcum není cizí parodovat vše od Pana Prstenu , Star Gate , akčnáku alá Michael Baye a do toho ještě poletuje Al Super-Gore a odpalí nás atomovkou. Sprška gagu má kadenci AK-47 a zaplava citací nedá spát. Zkuste si schválně počítat kdo všechno v one risi predstavivosti žije :D . "Kurte Russele slyšíte nás?!" "Kurte Russele!!" ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na světě není nic lepšího než South Park a toto je krásná ukázka všem těm, kteří kroutí hlavou. Nikdo nemá inteligentnější humor než duo Parker/Stone a nikdo není originálnější. Tohle je silný kalibr. 11tá série přinesla spoustu dokonalých dílů s touto rozsáhlou trilogií v čele. Nadupanější části South Parku opravdu najdete těžko. Butters dostal hodně prostoru a tak to má být. U žádného jiného filmu neplatí lépe:"Uvidíte, co jste ještě neviděli." Parker se Stonem pořád sypou jeden originální nápad za druhým a ten z Imaginationland by jim vyšel na mnoho dalších filmů. Klenot. Chvála, chvála, chvála -> šestihvězdičkový film. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama