Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent CIA Jonathan Cold (Steven Seagal) se záhadně objevuje v hledáčku zpravodajské služby poté, co vysvobodil z vězení nebezpečného obchodníka se zbraněmi a chystá se pomoci skupině teroristů, kteří chtějí získat jadernou zbraň a použít ji při útoku na USA. Všichni si mysleli, že je Cold mrtvý, tak proč se tak najednou vynořil? A jak může být teroristům užitečný? CIA má celé spiknutí pod kontrolou až do chvíle, kdy ji teroristé oklamou a celá země je rázem bezbranná. Ve strhujícím závěru závisí bezpečí milionů lidí na tom, jestli se podaří najít odpověď na neřešitelnou otázku Na čí straně vlastně stojí Cold? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Musak 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není, protože mě film sám o sobě tolik nesral, ale že už mistr za sebe nechá bojovat dubléra, to už mi přijde příliš! Njn Segal je čím dál starší a línější, tak se někde ušetřit musí - na některých scénách je to vidět až příliš a závěrečná scéna má od reality tak daleko, že i nezletilému dítěti to musí přijít k smíchu:( Chyba ve filmu : Na začátku, když je záběr na obrněný transportér, tak má rumunskou poznávací značku, o pár chvil později, když přijíždí k bance má tentýž transportér holandskou poznávačku. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Slabé, ale podívat se na to dalo...Seagal je již sice evidentně z formy a zestárlý, ovšem jeho kolegyně-studentka-kamarádka je o to více "pretty". Zápletka je poměrně klasická a protřepaná jako Stevenovi někdejší protivníci (s nimiž vždy pěkně zacvičil), vše je přímočaré a jednoduché. Je velká škoda, že tito (ne)herci (Seagal, Norris, Lundgren, Dudikoff, Van Damme, Stallone) upadají takovýmto způsobem a nemají již možnost předvést se v podobných filmech, v jakých si získali naše "akční srdce" (ačkoliv poslední dva v závorce se ještě dokázali "vycajchnovat" s nějakým tím solidním trhákem). Kde jsou staré dobré "akčňáky"? ()

Reklama

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

.....co kdybychom změnili slovo ,,odpad ,, v hodnocení na slovo segalovka!!!!....může mi někdo vysvětlit, proč je tak těžké natočit film ze sedmi souboji kde uvidíme aikido a Seagala ( i když je starej neznamená že na to přece nemá ) , a k tomu jednu honičku s auty a jeden výbuch a jednu dvě přestřelky a solidního záporáka a jednu pěknou ženskou a ne moc blbej scénář a ne nějakýho poláka ( zase poláka ) neznámýho na režiserské židli a co kdybychom vynechali všechny pokusy o digitální triky, a nějak pěkně solidně to natočili.....vždyť jeho filmy neměli nikdy velký rospočet, tak proč to nejde natočit jako dřív!!!!...tohle neni přece normální....jsem z toho fakt zhnusenej, dřív jsem ho měl rád, teď čekám kdy ho přestanu nenávidět!!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hele, jako když si někdo troufne v akčních scénách Seagala nahradit dublérem, který je o třicet kilo lehčí než on, vůbec mu není podobný a střihač to ještě sestříhá tak, že to hlasitě volá a vykřikuje, že sledujete dva naprosto odlišné lidi, tak to si, sakra alespoň jedno zhlédnutí zaslouží, ne? Úplně blbé to není, to Steven zvládá i horší kraviny. Takový klasický pozdně noční televizní akčňák plný scén, u nichž budete přemýšlet, jestli si dělají srandu (agenti dělající naprosto školácké chyby), ale koukat se na to dá. Už jsem to viděl dvakrát. 2.5* ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

FUJ! Ani neviem o čom to vlastne bolo a je mi to úplne u riti. Akýsi rádoby špionážny brajgel v ktorom každý podráža každého, CIA a FBI so sebou vydrbávajú a medzi tým všetkým sa potáca, alebo skôr unavene šuchce kedysi uznávaný majster Aikida, dnes vyžrané prasa - Steven Seagal. U neho taktiež nie je jasné čo vlastne chce a prečo, ale to by mu fanúšik ešte odpustil, keby tu efektne lámal kosti. Akcie je málo a stojí naozaj za prd, v tomto prípade sa Stevenovi ani nedivím že sa mu nechce zdvihnúť noha ktorou by niekoho nakopal, nestojí mu to za tú námahu, aj keby ňou prekopol strop tak by tú sračku nezachránil. Záver potom korunuje atómový výbuch ktorému hrdinovia unikajú helikoptérou. Ešte raz - FUJ! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku, když je záběr na obrněný transportér, má rumunskou poznávací značku. O pár chvil později, když přijíždí k bance, má tentýž transportér holandskou poznávačku. (Musak)
  • Film bol natočený za 30 dní, pričom Steven Seagal (Jonathan Cold) sa zúčastnil len 12. (beso74)
  • Steven Seagal (Jonathan Cold) sa nezúčastnil na natáčaní žiadnej bojovej scény, bol nahradený dvojníkom. (beso74)

Reklama

Reklama