Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, pri ktorom si poviem, že asi nemám nadhľad a krivdím jeho tvorcom. Ale keď ono je to tak bezbreho priehľadné a predvídateľné, že vydržať celú stopáž sa javí ako pretrpieť celú kvalifikáciu slovenských futbalistov na MS ( aktuálne by sa patrilo napísať CZ fotbalistov :-))) ). Za mňa nie, nie, nie. Odpískané. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prezliekaciu zápletku sme videli už miliónkrát (posledný raz v Pánovi prsteňov: Návrate kráľa). Dievča má rado chlapca, dievča sa prezlečie za chlapca a votrie sa do futbalového tímu, dievča prezlečené za chlapca zažije fúru komických vecí (prezliekanie v chlapčenskej šatni), dievča sa odmaskuje a získa srdce chlapca. Občas sa niektorý vtip vydarí a Amanda Bynes je fajn, ale inak ma to príliš neoslovilo. Nenáročné komediálne béčko. ()

Reklama

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Amandu Bynes nemusím, ani Channinga Tatuma, ale trochu prehodnocujem názor. She's the Man je vtipná, nerealistická no neočakávane dobrá gýčovina. Spríjemnila nedeľné ráno, bavila som sa. Bynes naozaj ako chlapec nevyzerá, v tomto prípade bohužiaľ, ale jej herectvo som dokázala prekusnúť bez väčších ťažkostí a Channing Tatum - ktoré naozaj veľmi neobľubujem, bol proste sexy. Scény na ihrisku, spolu s dokazovaním pohlavia hádam ani nebolo treba - aj chlapčensko - dievčenského vyznania, no vynahradili to scény s prezliekaním a Dukovym zdôverovaním sa o predstave lásky ;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jednou takhle kolem čtvrté hodiny ranní, kdy senzory mého nijak zvlášť vybroušeného vkusu definitivně usnuly, se do mého DVD dosud nezjištěnou cestou vloudil Super náhradník. Věděl, že nemá žádné ambice u mě uspět, ale evidentně se nehodlal smířit se svou pozicí nástroje k zabití času do konce pracovní doby. Místo nudného příběhu, o holce převlékající se za kluka, jsem dostal všemi směry se koulející oči Amandy Bynes, pár neotřelých mezipohlavních vtípků, jednoho skvěle hláškujícího ředitele školy a famózní kopy Channinga Tatuma, který by z pěti metrů v pohodě překopl Sears Tower. Možná to byla jen momentální trefa do mé nálady, ale nasmál jsem se dost na to, abych ze čtyř hvězd neslevil. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Nudná převleková zápletka kořeněná Shakespearem asi dnešní publikum neohromí, ale Andy Fickman si po slabším rozjezdu pohlídal všechny důležité atributy, takže jeho komedie nevrže a Amanda Bynes umí být i docela roztomilá. Nebýt křečovitého happyendu, možná by snímek dotáhla až na poctivé tři hvězdičky. Možná... (5/10) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)

Reklama

Reklama