Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Handle 

všechny recenze uživatele

I 58% mi příjde dost! :) Nevadí mi, že je to absurdní, vadí mi, že je to extra absurdní a to tak, že máte pocit, jakoby to tvůrci nemohli myslet ani vážně. No, vyloženě mě tyhle "komedie" neštvou, ale nic dobrýho jsem v tomto případě opravdu nenašel, celé je to debilní po všech stránkách a pokud už nějaké romantické komedie podobného druhu, tak alespoň né tak přehnané a se zápletkou, kterou ocení možná tak 12ti leté dítě. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sa nám tá Amanda Bynes zbláznila a namiesto točenia ďalších skvelých komédií svoj čas trávi radšej na psychiatrii. Toto je práve typ filmu, ktorý môžem. Ľahký žáner, veľa zábavy, trošku romantiky, školské prostredie, všetko dokopy dokonale funguje. Teenagereský žáner, ktorý nie je zbytočne presexualizovaný ani fekálny. Amanda so svojimi kukadlami je úplne skvelá a herecky ju dobieha len jej futbalový tréner. ()

Reklama

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Tato role Amande sedla a ukazala co umi. V celku netradicni namet. Misty jsem se smichy za bricho popadal. Nebyla tam zadna vylozene trapna situace ci pokus o vtip. Filmy podobneho zanru jich obcas obsahuji vic nez je zdravo. Za skvelou podivanou u ktere jsem vydrzel od pul jedne do ctvrt na tri v noci davam 5*. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Nudná převleková zápletka kořeněná Shakespearem asi dnešní publikum neohromí, ale Andy Fickman si po slabším rozjezdu pohlídal všechny důležité atributy, takže jeho komedie nevrže a Amanda Bynes umí být i docela roztomilá. Nebýt křečovitého happyendu, možná by snímek dotáhla až na poctivé tři hvězdičky. Možná... (5/10) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Možná jsem trapná s tím svým hodnocením :-D. Málokdo se ale do něčeho tak zahledí, že na to kouká třeba 3x denně a pořád se u toho směje. Jenže tohle je přesně můj případ. Super náhradník je asi poslední komedie, kterou jsem přežila v českém dabingu a vlastně mi to ve výsledku tolik nevadilo - do dnes cituji vtipné hlášky z filmu a směji se situaci s Euince s částmi se Sebastianem Hastingsem ( samozřejmě jsem to viděla i v originále ). K tomuto filmu mě kdysi přivedla kamarádka uplnou náhodou a jak se říká náhoda je blbec. Jsem prostě milovníkem Béček a tak miluju i tuhle komedii. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)

Reklama

Reklama