Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Jaký sáhodlouhý komentář vytvářet na běžný tuctový podprůměrný filmový výtvor jako je takováto komedie? Veskrze žádný. Snímek je určen pro americkou skupinu dospívající mládeže navštěvující školu. Splňuje čistě zábavnou rovinu a nemá v úmyslu předesílat žádné hluboké myšlenky. Jeho humor naštěstí nespadá do primitivní sféry, ale také nedosahuje nikde opačné strany přímky. Mě osobně snažení se několika dívek o potrestání jednoho universitního playboe, zanechalo chladným a bez zájmu. Už jsem takových filmů prostě viděl velké množství a John Tucker nepřinesl žádná oživení či nějaký inovativní prvek. Takže za hodinu a půl stopáže jsem neviděl a neslyšel nic za co bych se mohl chytit a něco hezkého o tom napsat. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Plný počet už jen za to, že mě tento film mnohokrát v mých náct letech pobavil, rozveselit a vytáhl z tolika depek. Tohle je ovšem klasika doteď, zaručeně rozveselí ikdyž je to blbost a ani nikterak kvalitní. Úžasná Brittany Snow a Sophia Bush,... tam se už vůbec netřeba vyjadřovat, byla v tomto snímku překrásná. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Svěží vtipný filmík, který se nijak nevleče. Sympatické herecké obsazení, rychlý spád děje, není tu nuda, naopak docela povedený humor. Rozhodně některé scény byly hodně vtipné. No ale jak to tak chodívá u tohoto typu filmů, už po první čtvrhodině mi bylo jasné, jak vše skončí. Ale film naplnil má očekávání, já se pobavila a byl to příjemně strávený večer. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Lamač dívčích srdcí John Tucker (Jesse Metcalfe) podvádí všechny dívky se kterými kdy chodil. Tentokrát ale třem dívkám dojde trpělivost a zosnují plán, který by Johna zostudil před celou školou....Další z řady nezáživných teenagerských komedií. Ničím nepřekvapí a pointa filmu je naprosto předvídatelná. O jednu hvězdičku navíc za pěkné herečky, které ovšem moc hrát neumí. 35% ()

Šňůra 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie o tom, jak se tři holky praly o jednoho kluka a čtvrtá se nejdříve smála, pak je dala dohromady, aby mu daly společně na frak a nakonec sama taky zaplakala. Vy budete pravděpodobně plakat taky, neboť děj je většinou dost hloupý a vůbec ne vtipný. Nepomůže tomu ani závěrečná dortová bitva, která není třešinkou na dortu, ale spíše hřebíkem do rakve. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)
  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)
  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)

Reklama

Reklama