Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tento panický blábol jsem schopen natočit na Nokia N8 za 5 dní s nákladem 500 dolarů ve full HD. Donutit nějakou třeťořadou ochotnici řvát a vzdychat 92 minut není až takový problém. Film jsem si opatřil kvůli Mimi Rogers ale zde jen s otevřenýma očima hraje nehraje mrtvolu. Třeba se tak strašně ožrala, nevím. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Zoberte si Kingovho Cuja, vymeňte prerasteného bernardína za maniakálneho kapucína, a máte celý dej filmu. Na to, aby takýto slabučký námet bol schopný utiahnuť dĺžku celovečerného filmu je potreba buď a) chytrý scenár (The Cube), alebo b) zručného režiséra (Sam Raimi). Penny Dreadful nemá samozrejme ani jedno. Pozrite si radšej (znova) Hitchera s Rutgerom Hauerom. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jak by vypadalo Tajemství Loňského Léta kdyby ten přejetý hned přežil a začal hned zabíjet. Nějak takhle ale daleko lépe. Celý film je nízkorozpočtový (hraje tam tak 10 herců) Většina se tam jen mihne nebo zdechne aby to splnilo žánr slasher. Celý film probíhá v takovém stylu Penny je v autě (má zlomený kotník aby nemohla utéct) nemá signál na mobil a snaží se z tama dostat venku je vrah v kapuci (inspirace Tajemství Loňského Léta nebo Městské Legendy bije do očí) . Vrah nejen že se ji nesnaží zabit mu je to jedno a radši čeká venku a kydlí občas lidi co ji chtějí zachránit. Takovým stylem (Zabije 4 lidi) to pokračuje ke konci kdy se jí snaží zabit a ona ho zneškodní načež se jakoby začně hýbat a je konec filmu. Do toho přidejte mysterioznost kdy se jí zjevuje její mrtvá matka a máte horor. Navíc celý film s táhne jak smrt a nudí. 20 procent za ten konec filmy z AFTER DARK HORRORFESTU byly vždy divné a hraničily mezi sračkami nebo proměrnými filmy tenhle je to první. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Zajímavě řešené úvodní titulky a hezký průnik kamery (Joplin Wu) autovrakovištěm. CITÁT - Je to jen auto, je to jen auto, je to jen blbý auto !!!...... Překonal jsem "strach" a fobii z tohoto snímku a odvážně jsem si ho pustil. Pohodlně se usadil, dal ruce volně podél těla a po pár chvilkách .....zavřel oči. Po pěkném úvodu se to proměnilo v docela dlouhou nudu. CITÁT - Krásný auto, ale já budu zvracet........ ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

HORROR to je fakt napínavý, to musím uznat! Celou dobu jsem přemýšlel, zda je ten psychopat žena nebo muž. Rysy a postava jako chlap, ale dlouhé nehty a křičí jako ženská! Jinak holka, uzavřená v autě, nemohoucí ven, ke všemu trpící fóbií z aut, z důsledku havárie, při které zemřeli její rodiče. Mimochodem, to matčině krvácení z krku bylo skvělé. Sestra zrovna jedla a div se nepozvracela :-) Trošku mne naštval ten konec. Pokud by bylo pokračování, tak s takovým koncem souhlasím. teď ale mohu jen přemýšlet, zda ten psychopat zabil toho řidiče, zda zabil i Penny, nebo zda jen zabil řidiče a Penny ho přejela, nebo jestli Penny ujela.... možností je spoustu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama