Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Poctivá filmařina s travoltou, který konečně opět hraje to svoje. na víc jak tři však jít nemohu, neboť tento námět byl už zpracovaný tolikrát, že jen dobré herecké výkony nestačí. Neurazí, nepřekvapí, za týden z hlavy pryč. Nicméně mně to za zhlédnutí stálo už jen z toho důvodu, že jsem se znovu přesvědčil, že Travolta prostě hrát umí. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Kriminalni pripad, podle skutecnych udalosti, je veden dvemi detektivy (John Travolta a James Gandolfini), kteri se dostanou na stopu (Jared Leto a Salma Hayek). Tato dvojice se vzdy predstavuje jako sourozenecky par (ve skutecnosti silene vasnivy milenci) osamelym ovdovelym panickam s kterych za pomoci sarmu a mazanosti Leta vymohou vse cenne a zlocin zakonci brutalni vrazdou. V zanru nic prevratneho, pricemz potencial na neco vetsiho byl. 65% ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mně to tedy nepřišlo nijak významně zábavné. Travolta mi tady nepřišel jako bůh ví jaký herec. Působilo to na mě dost utle - kecy, kecy, kecy, kde jsou? Máme je. Najednou je našli, zatkli a popravili. Díky Salme Hayek je na co koukat. Nejen, že je to kočka první třídy, ale i dobrá herečka. Psychopatku zde hrála fakt hezky. A to jak kroutila prdelkou? Oh jeah! Celkově je u mě tento film spíš podprůměr, přišel mi spíše nudný, jen sem tam zase naopak úsměvný. Třeba: "Kolik stojí ten pes?" "Ten není na prodej." "Všechno má svou cenu!" "Tisíc dolarů" "Tisíc dolarů, to beru?! - prásk a dědula to má za sebou. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, který je jasně daný svou filmařinou, sice je vidět, že je to už hodně starý snímek, a herec Travolta je tomu jasným důkazem, ale budiž, film, který zase není až tak moc špatný, klasická kriminální zápletka, hledání dvou lidí, kteří mají na svědomí zbytečně zmařilé životy lidí, no budiž, tohle by ještě šlo, ale celkově na mě působil film docela špatným dojmem at už po herecké stránce, nebo výběrem herců, kteří mě prostě nesedli, ale napětí bylo celkem slušné. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zpočátku na mě snímek působil dost nenápadně, vlastně jsem se občas i dost nudil, celý film podle mě zachraňují především herci. Záporáci jsou přímo luxusní, Jared Leto i Salma Hayek mě moc bavili, nicméně dobrý výkon předvedl rovněž i John Travolta. Líbily se mi drsné krvavé scény, k nejlepším momentům celého filmu patří jednoznačně závěr, řádně napínavý a emotivní, ten jsem si fakt užil. Škoda však toho nevyužitého potenciálu, který příběh svou podstatou nabízí, a nepříliš povedeného zpracování. Za mě je Lonely Hearts čistý neurážející průměr. 5/10. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Dopravné lietadlo, ktorým sa po území USA presúva duo detektívov, je Lockheed Model 10 Electra. (MikaelSVK)
  • Skutočná Martha Beck mala v čase svojej smrti veľmi odlišnú postavu ako herečka Salma Hayek. Tesne pred popravou vážila takmer 100 kilogramov a kvôli úzkej vzdialenosti medzi lakťovými opierkami na elektrickom kresle sa tam takmer nevošla. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama