Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Rasle 

všechny recenze uživatele

Skvelá kriminálka, ktorá ma upútala hneď od začiatku. Skvelý herecký výkon podala najmä Salma Hayek v podaní bezcitnej vrahyne Marthy, ktorá spolu s jej "telesným" komplicom tesne unikajú pred detektívmi Elmerom C. Robinsonom (John Travolta) a Charlesom Hildebrandtom (James Gandolfini). No pred spravodlivosťou nikto neutečie a tak je dvojica zločincov lapená a za činy, ktoré spáchali si odpikávajú trest smrti na elektrickom kresle. Priaznivcom Krimi môžem len doporučiť. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Poctivá filmařina s travoltou, který konečně opět hraje to svoje. na víc jak tři však jít nemohu, neboť tento námět byl už zpracovaný tolikrát, že jen dobré herecké výkony nestačí. Neurazí, nepřekvapí, za týden z hlavy pryč. Nicméně mně to za zhlédnutí stálo už jen z toho důvodu, že jsem se znovu přesvědčil, že Travolta prostě hrát umí. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mně to tedy nepřišlo nijak významně zábavné. Travolta mi tady nepřišel jako bůh ví jaký herec. Působilo to na mě dost utle - kecy, kecy, kecy, kde jsou? Máme je. Najednou je našli, zatkli a popravili. Díky Salme Hayek je na co koukat. Nejen, že je to kočka první třídy, ale i dobrá herečka. Psychopatku zde hrála fakt hezky. A to jak kroutila prdelkou? Oh jeah! Celkově je u mě tento film spíš podprůměr, přišel mi spíše nudný, jen sem tam zase naopak úsměvný. Třeba: "Kolik stojí ten pes?" "Ten není na prodej." "Všechno má svou cenu!" "Tisíc dolarů" "Tisíc dolarů, to beru?! - prásk a dědula to má za sebou. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Jak tady správně ohodnotil B!shop, takové lepší 3*. Travoltovi tahle role celkem sedla, ale žádný herecký koncert to samozřejmě není. Selma i Jared se také snaží a jejich postavy jsou celkem plastické. Z hlediska scénáře to také ujde, některé scény jsou dosti mrazivé. Přesto tomu něco chybí, nějaký ten elektrizující náboj. Ale celkově docela povedené. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Film, který si nezaslouží být v modrém hodnocení. Příběh vypráví o smutném policistovi (John Travolta), který se nedokáže vyrovnat se sebevraždou svojí ženy a o dvou zlodějíčcích/mordýřích, které pronásleduje. Někde ve skrytu duše tajně doufá, že nevysvětlitelná sebevražda jeho ženy byla jen fingovaná vražda někoho, jako jsou tito dva. Ústřední dvojici milenců/vrahů ztvárňují Jared Leto a Salma Hayek, kteří se vetřou do přízně osamělých žen a mladých vdov, aby jim následně vzali veškeré úspory, zabili je a utekli beze stop. Ve filmu není jediné hluché místo, děj se neustále žene kupředu stejně jako naši dva vrazi a v závěsu za nimi je i policie, která je ovšem bezradná s vyšetřovacími technikami ve 40. letech minulého století. Film o lásce a co jste schopni kvůli ní udělat. Film o tom, že důkladně nezmáme ani svoje nejbližší a nedokážeme odhadovat jejich činy. Možná je na vině hloupoučký český název... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)
  • Příběh film je založen na skutečných událostech z roku 1940, které se udály dvojici detektivů z oddělení vražd, kteří pronásledovali Marthu Beck a Raymonda Fernandeze, vraždící pár známý jako "Vrazi Osamělých Srdcí". (Terva)
  • Film bol venovaný zosnulému policajtovi Elmerovi C. Robinsonovi, ktorý sa zaoberal práve týmto známym prípadom. Nie je teda veľkou náhodou, že režisér filmu Todd Robinson je jeho vnukom. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama