Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dobrá zápletka,dobrá atmosféra i režie. U téhle detektivky jsem měl jeden zásadní problém. Celý příběh je roztříštěn na 2 linie, jedna je okolo detektiva Travolty a ta druhá okolo titulních zabijáků. Linie okolo Travolty mi přišla naprosto zbytečná. Mě víc zajímaly samotný vrazi a jejich motiv než detektiv, kterej má zrovna doma problémy se synem. A navíc Travolta hraje asi nejhůř z celého hlavního kvarteta a na duo Leto-Hayek prostě nemá. Nakonec tahle kriminálka zapadne do průměru, ale měla rozhodně navíc ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, který je jasně daný svou filmařinou, sice je vidět, že je to už hodně starý snímek, a herec Travolta je tomu jasným důkazem, ale budiž, film, který zase není až tak moc špatný, klasická kriminální zápletka, hledání dvou lidí, kteří mají na svědomí zbytečně zmařilé životy lidí, no budiž, tohle by ještě šlo, ale celkově na mě působil film docela špatným dojmem at už po herecké stránce, nebo výběrem herců, kteří mě prostě nesedli, ale napětí bylo celkem slušné. ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Jak tady správně ohodnotil B!shop, takové lepší 3*. Travoltovi tahle role celkem sedla, ale žádný herecký koncert to samozřejmě není. Selma i Jared se také snaží a jejich postavy jsou celkem plastické. Z hlediska scénáře to také ujde, některé scény jsou dosti mrazivé. Přesto tomu něco chybí, nějaký ten elektrizující náboj. Ale celkově docela povedené. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mně to tedy nepřišlo nijak významně zábavné. Travolta mi tady nepřišel jako bůh ví jaký herec. Působilo to na mě dost utle - kecy, kecy, kecy, kde jsou? Máme je. Najednou je našli, zatkli a popravili. Díky Salme Hayek je na co koukat. Nejen, že je to kočka první třídy, ale i dobrá herečka. Psychopatku zde hrála fakt hezky. A to jak kroutila prdelkou? Oh jeah! Celkově je u mě tento film spíš podprůměr, přišel mi spíše nudný, jen sem tam zase naopak úsměvný. Třeba: "Kolik stojí ten pes?" "Ten není na prodej." "Všechno má svou cenu!" "Tisíc dolarů" "Tisíc dolarů, to beru?! - prásk a dědula to má za sebou. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Čistě stylizovaná kriminální detektivka zasazená do poválečného období, kdy byla v Americe krize finančí i duševní. Travolta a Gandolfini nečekaně dobrá dvojice. Gandolfini popichující a Travolta citlivý nesoucí svou temnou minulost. Zajímavý film hlavně kvůli vykreslení postav dvou zvrácených vrahů milenců, kteří zabíjeli válečné vdovy. Film nenudí, muži chodí v kabátech a ženy v krásných šatech. Jedna znich se drží za ruku s mužem, v druhé drží kladivo ... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)
  • Film bol venovaný zosnulému policajtovi Elmerovi C. Robinsonovi, ktorý sa zaoberal práve týmto známym prípadom. Nie je teda veľkou náhodou, že režisér filmu Todd Robinson je jeho vnukom. (MikaelSVK)
  • Dopravné lietadlo, ktorým sa po území USA presúva duo detektívov, je Lockheed Model 10 Electra. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama