Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V nějakém jiném paralelním vesmíru jistě existuje film o „Lonely Hearts Killers“, který si ponechává svůj retro kabát či drsné hlášky buranských poldů a přitom tak trestuhodně nemrhá potenciálem, necpe teatrální emoce tam, kde vůbec nejsou a umí naložit s objemným tělesem jménem Gandolfini. Tak je to jen sto minut hledání chřestýše v ešusu.. Potkat v nočním lese tuto Lauru Dern, zakousnu se slovy Bosáka do stromu a dělám suchou větev.. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Režijně zvládnuté, občas i dějově netradiční, ale nedokážu pochopit, co mi měl film dát. Noir se střídá s černou komedií, hlášky s brutalitou a když závěr všechno přepálí, zůstanu jen kroutit hlavou. Přesto jde o svižnou detektivku, kterou do bezproblémových vod tahá hlavně Travolta, který ze sebe i přes zrádný scénář plný klišovitých replik ždímá jen to nejlepší. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kolikrat uz to tu bylo, nastvanej polda, kterej chce zaporaky dopadnou za kazdou cenu. V tomhle film nijak neprekvapi, je to vicemene standartni pribeh. Nicmene jsou tu jiny kvality, ktery film pozvedaj do nadprumeru. Jednak Travolta tu hraje dost dobre a pak hlavne zaporaci. Leto je takovej uchylacek proplesatelej, ale hlavni hvezda tu je Salma Hayek, jeji zarliva vrazedkyne je naprosto famozni. Ale krome vsech scen s vrahama, ktery jsou hodne zajimavy a obcas i krvavy a par scen s Travoltou nema film vicemene co nabidnout, sice tu je slusna atmosfera, solidni kulisy a slusna hudba, ale to je vicemene ve vsech podobnejch filmech, pokud na to reziser dostal aspon krapet penez. Robinson se ma jeste hodne co ucit, ale i tak se na film docela prijemne kouka. Lepsi 3*. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Perfektní vizuální spracování a docela zajímavý příběh. Poválečné období muselo být v Americe zajímavé. To co předvedla Marta (Salma Hayek) to mě dostalo. Role chladnokrevné vražedkyně, které vraždila z lásky se zhostila na výbornou. Film byl jinak průměrný, ale za nadprůměrnou roli Salmy Hayek dávám hvězdu navíc (jinak by to byly slušné 3*). ()

Rasle 

všechny recenze uživatele

Skvelá kriminálka, ktorá ma upútala hneď od začiatku. Skvelý herecký výkon podala najmä Salma Hayek v podaní bezcitnej vrahyne Marthy, ktorá spolu s jej "telesným" komplicom tesne unikajú pred detektívmi Elmerom C. Robinsonom (John Travolta) a Charlesom Hildebrandtom (James Gandolfini). No pred spravodlivosťou nikto neutečie a tak je dvojica zločincov lapená a za činy, ktoré spáchali si odpikávajú trest smrti na elektrickom kresle. Priaznivcom Krimi môžem len doporučiť. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Příběh film je založen na skutečných událostech z roku 1940, které se udály dvojici detektivů z oddělení vražd, kteří pronásledovali Marthu Beck a Raymonda Fernandeze, vraždící pár známý jako "Vrazi Osamělých Srdcí". (Terva)
  • Film bol venovaný zosnulému policajtovi Elmerovi C. Robinsonovi, ktorý sa zaoberal práve týmto známym prípadom. Nie je teda veľkou náhodou, že režisér filmu Todd Robinson je jeho vnukom. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama