Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak podívejte, vážení milí kamarádi. Strčte si vaše kritikou nabitý kolty hezky v klídku zpátky za opasek, já tenhle duel prohrát nehodlám. Jsem obyčejnej mužskej, kterej slyší, co chce slyšet, kterej vidí, co chce vidět, a kterej hodnotí, co hodnotit chce. A kterej by taky dal cokoli za to, aby mohl bejt koltem kterýkoli ze zde přítomnejch slečinek a nechat se osahávat jejich šikovnejma ručičkama. Šmankote, tohle bylo tak sexy, až jsem z toho zapomněl spisovnou mluvu... ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

I v kontextu Bessonova exportu neuvěřitelně triviální, trapná a hlavně neskutečně sterilní podívaná, která nemá na filmovém páse co dělat. Zoufalý kolovrátkový slepenec vzájemného pohlavkování a okřikování se hispánských krásek Hayek a Cruz, jejichž tělesné vnady režisérské duo využívá pouze jako samoúčelný voyeurský fetiš, ke kterému byl bohužel zneužit špičkový kameraman Thierry Arbogast. Dialogy unylé, gagy zoufalé, akční scény bez nápadu, tempo bez rytmu... Ani jako no brain zábava absolutně nepoužitelné. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jsou mladé, jsou sexy a jsou...nebezpečné. Sara a Maria žily odlišným způsobem života. Jedna pocházela z bohaté rodiny, druhá z rolnické rodiny. Nikdy je nic nespojovala, nikdy by se nesešly, kdyby nebylo jistého Tylera Jacksona. Tenhle muž zničil jejich rodiny a změnil běh jejich osudu. Obě prahnou po pomstě. A jak víme, pomsta je sladká. Penélope a Salma jsou dvojka, která se hned tak nevidí. Salmě bych pistoli raději nepůjčovala, lépe jí to jde s nožem. Penélope měla zase pěkně chytrého koně. I prérijní růže mají ostny, o které se můžete popíchat. "Čím to jako chčeš otevřít? Klíčema". ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zopakovať úspech MAVERICKA skúšali viacerí (napr. WWW), dokázali to máloktorí (SHANGHAI KID). Bandidas sa však o nič nepokúšajú, ani nedokazujú, chcú len pobaviť - čiastočne svojou hlúposťou, čiastočne roztomilosťou. Pozerá sa na to dobre, divák dostáva to, na čo je už od Bessona producenta/scenáristu zvyknutý... ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy jsou fakt maximum a to hlavně za neuvěřitelný krásky Cruz a Hayek, nehráli špatně... Film jinak nic nenabídl jenom kamera mě zaujala, hlavně zpomalená scéna ve vagonu když Salma hází nože a všichni po sobě střílej. Nejde tady ani tak o scénu jako o kameru, to podle mě bylo naprosto skvěle natočený, i když obsah byl pěkně na prd. Jinak hroznej výmaz! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Sexy akční komedie za 35 milionů dolarů utržila například v Holandsku během úvodních dnů promítání v dvacet kinech 49 552 eur. (imro)
  • Příběh filmu je zasazen do roku 1848. Když se Sara (Salma Hayek) snaží vyloupit banku, brouká si melodii "An Den Schonen Blauen Donau". Tuto skladbu zkomponoval Johan Strauss v roce 1867, tedy téměř o dvacet let později. (Cheeker)
  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)

Reklama

Reklama