Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Velmi milá a zdařilá rodinná podívaná se vším všudy, co by měl film tohoto žánru obsahovat - výborný scénář, dojemné okamžiky, líbivou atmosféru i příjemný humor. Lindsay Lohan v roli dvojčat je výborná, celé obsazení je přesné a zaslouží pochvalu. I přesto, že Past na rodiče má více než dvouhodinovou stopáž, film nepůsobí natahovaným dojmem a jedná se o svižnou a zábavnou podívanou. ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl snad nejnaivnější film, jaký jsem kdy viděl. Typický americký kýč. Film trval přes dvě nudné hodiny a pořád ne a ne skončit. Sám sobě se divím, že jsem vydržel až do konce. Bylo to zdlouhavé, nezábavné, předvídatelné a trapné. Jediný okamžik, kdy jsem se zasmál, byla scéna s ještěrkou. Dávám jednu malou hvězdičku, která hodně zavání odpadem. ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Hehe :) Rodinná komedie jak má být! Když se řekne rodinná komedie tak si vyvavím přesně tento film. Film potěšující všechny členy rodiny - jak malé děti, tak dospělé rodiče. Příběhová linie je skvěle pochopitelná pro diváka v jakémkoliv věku. Nevím co se mi na filmu tak líbilo, ale nejspíš to, že ve filmu skoro není použito žádné násilí, vše je dětsky a romanticky barevné a veselé. U tohoto snímku bych nerozebíral každou část film zvlášť, ale bral bych ho jako celek, což se nakonec má. Jako celek je film prostě dokonalý. Dále bych zmínil hlavní aktérku Lindsay Lohan, která hraje to nejsladší koťátko jaké jen jde. Opravdu je doslova k snědku :) - ale pozor. Lindsay se nám vyklubala v pěknou buchetku k sežrání, je nyní velice hezká a krásná dívka, kterou bych rozhodně nikdy opvrchně nepohrdnul :) ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Taková novodobá Luisa a Lotka:-) Tuhle knížku jsem četla jako malá a tak jsem byla zvědavá, jaký bude film. Lindsay Lohan (i když ji mám celkem ráda i teď) v dětské roli výborná. V dětské dvojroli:-) Jedna s tátou, druhá s mámou, pak se potkají na táboře, ukujou pikle a vymění se, aby ta první poznala mámu a ta druhá tátu:-))) Geniální:-) Samozřejmě že holky to takhle nenechají a rozhodnou se odstranit hloupou a nafrfněnou "kruelu", aby se táta a máma zase dali dohromady:-) Jj, tenhle film mám hodně ráda:-))) ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem měl hrozně rád předešlou verzi (jednu z nich:), a protože by se to špatně shánělo, slupl jsem tědko stár tu novou. A byl jsem taky spokojen - ono, někdy je třeba se tou sentimentální romantikou nechat unést. Zvlášť když je podána vkusně, mile a poměrně vtipně. Navíc Lindsay byla výbornou volbou a Dennis byl ještě tehdá superštramák a nemusel házet tvrďácký ksichty (který mu nikdy moc nešly) v peklech jako je Den poté nebo Legie. Konec je možná zbytečně roztáhlej, ale celkově velká spokojenost. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (40)

  • Během cesty do studia přejde falešná Annie (Lindsay Lohan) s matkou přechod, který odkazuje na obal alba „Abbey Road“ od Beatles. (Duoscop)
  • Na začátku tábora se objeví titulek hlásající "O 11 let a 9 měsíců později", což datuje dobu od početí dvojčátek. Ve scéně na samotce ale říká Hallie (Lindsay Lohan), že jí "11. října bude 12", přičemž se scéna odehrává v červenci nebo srpnu. Titulek by tedy měl znít "O 12 let a 6 měsíců později". (Snilek1379)
  • Roli Vicky, matky Meredith Blakeové, hraje Joanna Barnesová, která hrála Vicky i v předchozím filmu The Parent Trap (1961). Tam to ale byla ona, která se dvojčatům snažila otce odloudit. (MeGab)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno