Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

runner85 

všechny recenze uživatele

Čakal som úplne odveci somarinu, tak som bol celkom milo prekvapený, celkom zabávané, až na ten fekálny humor čo tam trochu bol ... inak táto zmes filmov Breakfast Club, American Pie, Cruel Intentions, 10 Things I Hate About You, She's All That bola zábavná ak tam dakto videl ešte iný film nech mi napíše do pošty :D ... PS Chyler Leigh tak kvôli tebe si asi pozriem ešte pár filmov :D ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD (4:3) - Jako puberťák (cca v 16 letech) jsem se u filmu solidně nasmál a v tý době bych mu dal okamžitě 5 hvězdiček. Ale když jsem se na film podíval s odstupem času (cca po 6 letech), tak musim uznat, že je to děsná hovadina. Parodie na "týnejdžrovský" filmy - to nemůže dopadnout dobře :) Takže moje nynější hodnocení - 2 hvězdičky. 40% // (29.4.2014) SMÍCHOV - Nevím, jak je to možné, ale po nějaké době jsem se k tomuto filmu opět dostal. Nechápu to z toho důvodu, jelikož 40% dávám filmům, které už nechci vidět. Nicméně Bulšit je v tomto u mě výjimkou a zkrátka jsem to dnes celé shlédnul. A světe div se, já se skvěle bavil. Asi jsem byl na tuto magořinu správně naštelován, takže mi dobře sedla. Smál jsem se často, některé scény byly fakt bombový a díky tomu, že TV Smíchov má minimum reklam, tak to rychle uteklo. Po dnešku zvedám hodnocení na konečné 3 hvězdičky. 60% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

“Gratulujem. To bol tvoj prvý spomalený záber." Neparodujte to, čo bolo vtipné už v origináli. Neviem, kto túto axiómu povedal, ale podpisujem sa pod ňu. Nie som náročný divák komédií (bavilo ma PLNOU PAROU VZAD!, priznávam), ale toto sa nevydarilo. Niektoré scény sú fajn („Už si niekedy lízala šušku?“ alebo „Čo tu robíš, ja mám byť jediný Afroameričan na tomto večierku.“), ale vačšinou žiadna sláva. Ostatne, najslávnejšie tváre široko ďaleko majú Randy Quaid a Mr. T, čo je síce smutné, no zasa len čo sa ozve melódia "A-Tímu", niektorým divákom sa do očí nahrnú oprávnene slzy. Inak "nič moc" (vyložene ma pobavili len: prasa, šialený tréner, "pretrhnutie napoly"). ()

Des2 

všechny recenze uživatele

Geniální parodie. Tleskám za zboření všech teenagerovských klišé a tomu, že si Bulšit dokázal pohrát nejen s komediemi (Prcičky, Taková normální holka...), ale i s tak vážnými filmy, jako je Americká krása. Trocha fekálií přece nikomu neublíží, tohle je kult velikosti Scary Movie :) A s výborným soundtrackem k tomu. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)

Reklama

Reklama