Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi * a odpadem. Nakonec jsem své hodnocení zaokrouhlil dolů, a to ze dvou důvodů. Zaprvé, ačkoliv to nebylo vyloženě trapné, zasmál jsem se asi jenom třikrát (hlavní hrdina poprvé přichází do školy, černoch, co je v písni jenom proto, že je černej a hlášce "Dáme si to ve třech") a zadruhé mi to nepřišlo jako parodie, ale prostě jako "another teen movie", protože si tvůrci neuvědomili, že pokud chtějí něco parodovat, měli by mít alespoň o trochu více invence než tvůrci toho, co chtějí parodovat. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou sbírku trapáren aby člověk v americké filmografii pohledal. Původně to asi měla být parodie na teenagerovské komedie, ale nakonec se stala jen parodií sama na sebe, a vlastně i na film jako takový. Obdivuju Randyho Quaida, který v téhle hnojárně přijal (sice malou, ale přece jen) roli. Asi se už pomátl na smyslech. Zasmál jsem se asi 10x, z toho ovšem 9 zasmání patřilo neuvěřitelným překlepům a příšerným slovním obratům v diletantsky udělaných titulcích pro DivX. To už ale celkové úrovni filmu v žádném případě nemohlo ublížit. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já se nespokojím s hodnocením, že název mluví za vše. Bullshit je po našem hovadina. Co to je? Hovadina může být třeba pohádka o zeleném prasátku, vyvražďovací horor s delfínem v hlavní roli, životopisné drama o nejdéle žijící jepici nebo muzikál o pouličním gangu popelářů, ale rozhodně se nesluší lichotit označením hovadina něčemu, čemu je i odpad odměnou. Asi nikoho nepřekvapí, že ta jedna hvězda je za kozénky; jen díky nim jsem totiž tohle peklo přečkal. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Černoch má jednu dobrú hlášku (uvidíte ju aj v traileri) a hlavná hrdinka veľmi pekne kreslí, ale inak je Bulšit jednak bulšit, a jednak presne to, čo sa snaží parodovať. Možno keby som mal napozeraných viac teen filmov, bolo by to vtipnejšie. (v podstate jediný konkrétny odkaz čo som si všimol bola Americká krása). To ale nehrozí, preto mám radšej Scary Movie. "Fucking teenagers!" ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Paródia asi na všetky filmy do roku 2001:) Krásne som si zavspomínal a zasmial sa... Nezmyselné hlášky, nezmyselné scény - nezmyselný film, ktorý vo mne dokázal prebudiť spomienky... Určite neide o hlúpy scenár, pretože pán Gallen vedel čo chce "odkázať". Stop tínedžerským filmom nie je odpad... :D Ide o snahu, ktorú by som hodnotil skôr ako priemer... Čo sa parodií týka Bulšit patrí u mňa medzi tie lepšie snímky z tohto žánru. Kulisa "hezkých ksichtov" a "trápnych hlášok" správne naladená - tak prečo nie? 5/10 ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Proslov o plánované ztrátě panenství třech kluků po škole je jasnou parodickou narážkou na stejnou scénu v Prci, prci, prcičky (1999). (TaNya_)

Reklama

Reklama