Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Torision 

všechny recenze uživatele

Je to strašná hovadina s dementnim scénářem, ale já zas nemám potřebu si vytvářet image intelektuála, takže mi vůbec nedělá problém říct, že mě to dost pobavilo. Jinak ten film je ideální podívaná pro člověka, co zrovna nemá chuť sledovat něco s hlubokou symbolikou a složitým dějem, ale jenom se příjemně odreagovat. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno jestli je tenhle film idiocie. Je. Ale některé scény jsou neskutečné. Příprava párty u Prestona, poškola, prohlížení si vlastních fotek v chodbách školy, vystřižená fotka imatrikulacde na Princetonu nebo malování obrazů. Je to přehnané, ale je to vtipné. Neočekávala jsem od tohoto filmu nějakou myšlenku. A díky tomu si u něho odpočinu, zasměju se a ba i dokonce ozdobím stromeček. Jsem divná. Možná. Ale kde jinde se zároven podívám na tolik filmů, protože Bulšit si dělá "prdel" hned z několika teenagerovských dílek. ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Teď není ta správná příležitost zatleskat..V tom má jeden týpek z tohohle filmu pravdu.. Zase ta typická americká komedie rádoby pro mladé, která si opět myslí, že čím více nechutnosti a nevkusu tím více zábavy.. Pár dobrých gagů se přeci jenom najde, tak pitomé jako Klub sráčů to zase není, ale to je tak nějak všechno.. ()

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi * a odpadem. Nakonec jsem své hodnocení zaokrouhlil dolů, a to ze dvou důvodů. Zaprvé, ačkoliv to nebylo vyloženě trapné, zasmál jsem se asi jenom třikrát (hlavní hrdina poprvé přichází do školy, černoch, co je v písni jenom proto, že je černej a hlášce "Dáme si to ve třech") a zadruhé mi to nepřišlo jako parodie, ale prostě jako "another teen movie", protože si tvůrci neuvědomili, že pokud chtějí něco parodovat, měli by mít alespoň o trochu více invence než tvůrci toho, co chtějí parodovat. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WHY IS IT THAT EVERYTIME I TELL GUYS THEY CAN PUT IT WHEREVER THEY WANT, THEY ALWAYS STICK IT IN MY ASS? AFTER THEY'RE DONE, I ALWAYS TAKE A HUGE DUMP. ON THEIR CHEST." ---------- Na podmaze 'Tainted Love' od Marilyna Mansona sa odohrávajú zvrhlé sexuálne dobrodružstvá, špinavé zápasy am. futbalu a útrapy života na americkej strednej počas krásneho obdobia začiatku nového milénia, ktoré je patrične nostalgicky zidealizované. Ale nie zas až tak moc. Bulšit je pre mnohých skutočne bulšit, no skôr si myslím, že sa spolu so Scary Movie stal obeťou vlastného úspechu a nástupom desiatok o niekoľko tried horších podobných paródií, ktoré boli v nasledovných rokoch produkované ako na páse, si podkopal nohy nedbalou asociáciou s nimi. V čase produkcie bolo nepochybne primárnym cieľom parodovať čo najviac (nielen sex-teen) stredoškolských/univerzitných komédií, no s odstupom času, čo zachviľu bude nádherných 20 rokov, mi už NATM ako paródia nepripadá, skôr niečo viac, skôr, že už je filmom jedným z nich. Jeho devízou je kompletná znalosť žánru. Vďaka tomu, úmyselným klišé, preháňaním a tonou stereotypných prvkov (myslené v dobrom), môže byť rovno stelesnením týchto komédií, pretože prototypom tematicky spriaznených paródií už je. A tiež časovou kapsulou. Z pôvodného odpadu, ktorý som dal päť rokov dozadu, mením na štyri hviezdy, ktoré treba brať s rezervou a s ohľadom na vyššie uvedené... ♪♫ / ♪♫ ----- Shit. Damn. That is wack. ----- How The Parody Was Perfected / NATM is a F**king Masterpiece ----- (x) (10.9.2017) (13.5.2018) (2019) (29.1.2021) (27.6.2021) (23.5.2022) ()

Galerie (103)

Zajímavosti (13)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)
  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)

Reklama

Reklama