Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bol riadny hnus a tak ako nesie názov, by mal byť aj hodnotený ako Bulšit, či Stop teenagerským filmom! Ja by som to ohodnotil tiež ako hovadinu, ale celkovo mi vadia iba takéto teenagerské filmy, napríklad také High School Musical je podľa mňa znesiteľné, toto ale prekračuje hranicu vtipu, dôstojnosti a umenia. Zas sa jedná o film pre nadržaných mladistvých o sexe. Nič pozitívne na tomto filme neviem nájsť. ()

Des2 

všechny recenze uživatele

Geniální parodie. Tleskám za zboření všech teenagerovských klišé a tomu, že si Bulšit dokázal pohrát nejen s komediemi (Prcičky, Taková normální holka...), ale i s tak vážnými filmy, jako je Americká krása. Trocha fekálií přece nikomu neublíží, tohle je kult velikosti Scary Movie :) A s výborným soundtrackem k tomu. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bulšit není nic originálního, ale jako popkulturní parodická vykrádačka všeho možného, mě fakt dost baví. Tenhle fekálně oplzlý humor mám prostě rád. A strašně rád mám v komediích postavy s Touretteovým syndromem (i když je v těchto případech vždycky strašně přeháněn - vulgární mluva je jeho jen vzácným projevem, faktem však zůstává, že mě touto dědičnou chorobou stižená roztleskávačka lámala do kolen). Jaime Pressly, jak mi z počátku byla nesympatická, se pomalu ale jistě probojovává mezi mou desítku oblíbených hereček a říct mě tak neuvěřitelně zasněně Mia Kirschner, abych se na ni vykálel, neváhal bych ani minutu....... Obecně řečeno, je to blbost a ani mě zdejší hodnocení nepřekvapuje (teda jo, překvapuje, jak je vysoké), na druhou stranu, mě přesně tohle baví a Bulšit mi v tomhle ohledu docela sedí. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Je to strašná hovadina s dementnim scénářem, ale já zas nemám potřebu si vytvářet image intelektuála, takže mi vůbec nedělá problém říct, že mě to dost pobavilo. Jinak ten film je ideální podívaná pro člověka, co zrovna nemá chuť sledovat něco s hlubokou symbolikou a složitým dějem, ale jenom se příjemně odreagovat. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po všech těch Prcičkách a dalších ze stejného tématu čerpajících filmů přišel snímek, který si z této "pseudokultury" udělal nehoráznou prdel. Film, jehož hodnocení úzce souvisí s tím, za jakých okolností jste ho zhlédli, nebo ještě lépe řečeno, jaké vzpomínky s ním máte spojené. Já jsem jej viděl v době své puberty, s kamarády a na začátku všemožných, ehm- řekněme dobrodružstvích... Prostě pokaždé, když vidím "Not Another Teen Movie", mi to tuto dobu připomene. Je až s podivem, že tak správně ujetá komedie je vlastně parodií na nemožně ubohoučkou americkou teen romanci "Taková normální holka". Krásné Chyler Leigh (nezapomenutelná zpomalená scéna na schodišti) a Jaime Pressly (mj. Joy z My Name Is Earl) a samozřejmě, jako třešnička na dortu, skvělý doprovodný klip od Marilyna Mansona (Tainted Love). Těch 41% místního hodnocení je nezasloužených, Bulšit je totiž fakt skvělá jízda na různé (nejen) filmové párty... Pokud se vám líbilo Scary Movie, Not Another Teen Movie vás rozesměje také. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno