Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Z toho, co je zapotřebí pro úspěšnou parodii, je v Bulšitu přítomna jenom znalost žánru. Gallenovo dílko sráží především jeho neschopnost rozpoznat, kde končí humor a začíná trapas. A možná ještě víc mu chybí dobrý vkus. Tohle je film, který cílového diváka podceňuje. Pokud máte jen trochu nakoukáno, vážíte si sebe a svého času, Bulšitu se radši vyhněte. Celkový dojem: 5 %. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

K Bulšitu jsem se po x-letech dostal znovu po (prvním!) zhlédnutí Snídaňového klubu, který vedle řady dalších filmů o teenagerech posloužil jako živná půda pro parodování. Díky tomu, že jsem viděl (asi) všechny filmy, na které Bulšit odkazuje, mohl jsem si všechny parodické narážky "vychutnat". Uvozovky přidávám naschvál, jelikož filmu hodně podráží nohy nejedna bezúčelně nechutná scéna, bez níž by se film zcela obešel. Vím, že jsem poprvé viděl film ve slovenštině, kde mi přišel humorný už jen samotný dabing, po letech a prvním zhlédnutí v originálu si spíše než humoru cením onoho množství trefných odkazů a narážek (nejen v podobě původních herců ze Snídaňového klubu, což mi došlo vlastně až teď). ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že Bulšit se bude řadit k těm lepším parodiím. Dobré to sice bylo, ale né až zas tak vtipné jako jsem předpokládal.. Vlastně nejvíc mě bavila sprostá rozstelskávačka! :D Jinak tuhle parodii bych přiradil k Děsnému Dojáku. Trapná kravina, ale místy alespoň vtipná. Hodnotím vždy spíše to, jak se u filmu bavím a ne jeho úroveň. Takže k odpadu se nepřidávám, ale na víc než průměr to taky nemá.. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

"Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)." Takže film beriem ako čistú zábavu a ako takú aj hodnotím. Nehľadám dramatické výrazy v tvárach hercov, sugestívny scénár a oscarovú réžiu. Proste sa len nechávam baviť a to sa tejto snímke rozhodne podarilo. Howgh. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Škoda, škoda, přeškoda. Nebo spíš idiocie, idiocie, přeidiocie. Nepochopení spojení parodie a míry vkusu bohužel dělá z Not Another Teen Movie bohužel jenom another teen movie s (ještě k tomu) nulovým scénářem. Je to obrovská škoda, protože na těch několika místech, kde nešlo o lascivní "humor" a boj o titul v hitparádě nechutností, jsem se dost dobře bavil. Ale parodie ve stylu starých dobrých kusů bratří Zuckerových holt nejsou v kursu...asi. Kdo viděl Plump Fiction, může si tak zhruba představit, v jakém duchu se tenhle kus nese. A taky si neodpustím pomyslet si něco o tom, co za hidiota asi vymyslelo ten úžasný český distribuční název a co za pochod (myšlenkový asi nebyl) vyprodukovalo tento skvost. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (13)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)
  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)

Reklama

Reklama